Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ми се допаѓа новата сезона. Едно 10 пати е подобра од претходната

И мене ми се допаѓа новата сезона. Едно 10 пати е подобра од претходната

Dojdov obratno da pisam. Treta ne mi bese gledana i epten uzivav vo istata. Iako on some level duri nesakav da mi se dopadne. I eve ja gledam 4-ta, 5-6 epizodi i se kaam sto ja prodolziv... prelosi se epizodive, moze poslednite 2-3 vi smenile mislenje, ke vidam, ke pisam. Ama za sega 4-ta sezona e naj sranje voopsto.

Dojdov obratno da pisam. Treta ne mi bese gledana i epten uzivav vo istata. Iako on some level duri nesakav da mi se dopadne. I eve ja gledam 4-ta, 5-6 epizodi i se kaam sto ja prodolziv... prelosi se epizodive, moze poslednite 2-3 vi smenile mislenje, ke vidam, ke pisam. Ama za sega 4-ta sezona e naj sranje voopsto.
Трета беше според мене катастрофа барем најголем дел од епизодите.

Првата беше најдобра. Не беше лоша ни втората. А и оваа сезона ја ставам на тоа ниво. Иако ми е чудно без Броди.
Мислам дека серијата е добра затоа што е многу реална, верувам дека така се одвиваат настаните во вистинскиот свет.

Закон беше епизодава, цела особено паралелниот дел на состанокот на Америте со Пакистанците и бегството на Сол. Супер тензично беше на крајот кога бегаше низ селото а и има еден куп работи натака што ќе се откриваат. Сол и кажа на Кери да не прифаќаат ништо бидејќи знае од каков план е се ова дел а интересна ќе е улогата понатаму на младиов полковник кај Пакистанциве, си има и он своја агенда. Си го враќа серијата стариот шмек.

Холи фак , писателите го гледале Арго! Не ми се допаѓа сезонава , не е тоа тоа веќе, се надевам последна ке им биде оваа.

Прејака епизода! Вистина ланската беше срање, ама со сезонава се искупија, барем за мене. Цело време беше напнато, ама крајот беше нешто друго. Ми личеше како нешто од 24 (не дека има нешто лошо во то), ама сепак ова е сто пати подобро од романтичните глупости од лани а и во првите епизоди на новата сезона.

Ама еве сега читам нешто, за нова епизода ќе треба да чекаме цели две недели.
AbxhPzq.gif

Холи фак , писателите го гледале Арго! Не ми се допаѓа сезонава , не е тоа тоа веќе, се надевам последна ке им биде оваа.

Сепак не. Ја обновија за 5-та сезона.

Супер е новата сезона, конечно се вратија на старите патеки од сезона еден. Уште ако успеат да завршат со стил како финалето во втора сезона ќе биде повторно серијата во најтесна конкуренција за надобра драма.

п.с глумата на Кери во цената со Соул беше маестрална

Многу ми е јака сезонава, посебно тоа што не се случува во Америка и не е поврзано веќе со семејството на Броди, жена му, ќерка му, дечко и и слично глупирање. Предобра епизода, очекував да пукне на пистата и Сол да ја спаси Кери а со тоа да ги убие затворениците кога ќе се доближат до нив, ама ова не го очекував во градот и најмалку ова со амбасадата. Супер!

Кај се мрчаторите кои велеа дека серијата отиде во неповрат?

Мене ми е сезонава 100 пати подобра од трета која беше генерално лоша за разлика од првите две, како умешно го извлекоа најдоброто и успееја во супер правец да ја насочат сезонава! Браво!

Незнам како може ваква серија да не ти/ви се допаѓа, реално ако правиме муабет секоја серија си има свои ups and downs моменти и епизоди ама мене досега ретко кога ме разочарала до толку за да ја прекинам. Денешната епизода беше толку напната и непредвидлива што цело време срцето ми чукаше и готов бев да изгаснам.[DOUBLEPOST=1416872743][/DOUBLEPOST]
Ама еве сега читам нешто, за нова епизода ќе треба да чекаме цели две недели.

Да, следната епизода ќе биде на 7ми Декември, за 12 дена.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom