Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми каже како го преживеа Сол нападот? беше во првата или втората кола..
одлична сезонава, се надевам ќе продолжат и наредната.
Дар ќе испадне во право за се што кажа за Мадам Президент...
највеќе ме изнервира што О'Киф не го успасија или отепаа... одвратно створење!

Ауф, колку ме само занимаше што имаше на таблетот што го имаше во раце Мадам Президент...

Некој да ми каже како го преживеа Сол нападот? беше во првата или втората кола..
одлична сезонава, се надевам ќе продолжат и наредната.
Дар ќе испадне во право за се што кажа за Мадам Президент...
највеќе ме изнервира што О'Киф не го успасија или отепаа... одвратно створење!
Сол и јас не сфатив, прво помислив дека он страда во нападот заедно со главниот на претседателкава...после се изненадив кога го видов жив.
Инаку страшно добра сезона изјавија, после средно жалосни две сезони, ова беше епик добро склопено, иако не беа на Блискиот Исток или Африка.
Обновена е за нова сезона?

Сол и јас не сфатив, прво помислив дека он страда во нападот заедно со главниот на претседателкава...после се изненадив кога го видов жив.
Инаку страшно добра сезона изјавија, после средно жалосни две сезони, ова беше епик добро склопено, иако не беа на Блискиот Исток или Африка.
Обновена е за нова сезона?
обновена е за две нови сезони, 7-ма и мислам планираат да заврши со 8-ма!

Одличен старт. Ми се допаѓа продолжението на приказната од 6та сезона

Минатата сезона беше со германката, кога Квин се жртвуваше на крај така?

Солидно се одвива новата сезона на Хоумленд

Ја изгледав 7 епизода 7 сезона,и не можам а да не помислам на ова труењето во Британија.Реалноста и фикцијата веројатно се преплетуваат.Дали воопшто нешто што гледаш на телевизијата не е спинирано?Ех да,еден спојлер мал за оваа епизода,Кери пак се пердаши,ок,шпионско пердашење, no hard feelings.

Ја изгледав 7 епизода 7 сезона,и не можам а да не помислам на ова труењето во Британија.Реалноста и фикцијата веројатно се преплетуваат.Дали воопшто нешто што гледаш на телевизијата не е спинирано?Ех да,еден спојлер мал за оваа епизода,Кери пак се пердаши,ок,шпионско пердашење, no hard feelings.
Ништо ново за Хоумленд, после првите две сезони они се движат со она што навистина се случува во светот и Америка и прават некоја своја приказна базирана на тие настани.

Ја гледав вчера 8 епизода,и веќе би можело да се финишира со некоја политичка коректност.Искрено,во овие серии многу ме нервира кога сценаристите поставуваат некоја ситуација,која се граничи со имбецилност.Веројатно за америчка пуканки публика тоа е добро но да ја споредиш оваа со британските шпионски серии од 80/90 г.,е глупаво.Ако сте гледале некои од тие ладни клаустрофобични серии,на кои не им требаше ефекти или експлозии,на секој 5 минути,ќе ја видите разликата.Ама,тоа е .Макар што и оваа каква што е си има некои моменти,на пример таа манипулација,со народот,медиумите,е горе/долу реална.

Кери ми го пука филмот.. цело време е напната нешто, се нешто се дере.. дај бе смири се жено.

П.С Доста им беа 7 сезони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom