Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Not good mate... дефинитивно подобра од предходната али пак.. сукс :S

samo sto ja gledav posledanta epizoda interesna epizoda za razlika od drugite,
sega od sega pochnuva interesniot deL barbikata stanuva savior sega site karti se izlozeni.....

cant wait...

samo sto ja gledav posledanta epizoda interesna epizoda za razlika od drugite,
sega od sega pochnuva interesniot deL barbikata stanuva savior sega site karti se izlozeni.....

cant wait...

И јас очекувам да се подобри ... Се изненадив кога видов кој е зад Клер..Само не ми е јасно нели Сајлер го уби и му ја зема моќта???

actualy no mate... ние видовме само како го турна и овај седеше на земја... така да :)! ако гледаш тоа и сајлар го закачи клер со сталенцето али ете го alive & killing ( i mean kicking*) :D

Ужас,мизерија,агонија од епизода.Прекинете ни ги маките продуценти и укинете ја Херои кога веќе не знаете да направите асолни епизоди.Ова стварно нема смисла.:tapp:

a bre Rebel izgleda treba da bide tatko mu na SyLar....
my oppininon

Не верувам.
Фактот дека тој треба да биде стар човек..Не верувам дека некој како него би хакирал систем, пушта пораки(ок, ај тоа) ама.. не ми стои да е он.Друго што ме чуди е зошто Клер добива повеќе пораки од него, можеби повеќе ја знае.
Јас мислам дека е Ангела или некој нејзин човек, таа жена не би стоела со скрстени раце без да прави ништо.И она е стара ама сепак, ја знаеме каква е.

pfff .. мислев ке сватите ама ништо.. според мене ребел е ... МИКА! синот од она првата... тој може да комуницира со технологијата и во последно не го видовме никаде! ... мислете малце :P

pfff .. мислев ке сватите ама ништо.. според мене ребел е ... МИКА! синот од она првата... тој може да комуницира со технологијата и во последно не го видовме никаде! ... мислете малце :P

Ај да речеме дека е он нели ти изгледа малку мал за такви работи , мора некој да му кажува или наредува од позди што да прави:toe:

нема везе ... он практично има пристап до секоја камера поврзана со интернетот ... :D.. ова е само пример. знаеш! ке видиш дека е он... ти се кладам .. :)

нема везе ... он практично има пристап до секоја камера поврзана со интернетот ... :D.. ова е само пример. знаеш! ке видиш дека е он... ти се кладам .. :)
Ае јас сечам, на е-банџи :pos:

momentalno ja dL poslednata epizoda spored mene bi trebalo da bide dobra epizoda....

штотуку ја догледав новата епизода
малку подобра од последниве неколку
се измешаа работиве
се надевам оди на поарно

Санта ми го зема зборот. Ребел е синот на Џесика или како се викаше оваа. Сигурно некој му наредува, ама сепак тој е Ребел. И кажувајте импресии од епизодата, зошто не можам да ја симнам, па барем да знам што се случува.

Следната епизода ќе се открие кој е Rebel. Епизодава беше доста добра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom