Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Многу очекував од серијава ама според мене излезе дека е чиста глупост.

Првпат во историјата на Херои некоја друга серија од иста продукција да има поголема гледаност од него (освен the office) и тоа Медиум. И покрај тоа што беше со слаби рејтинзи сепак на каналот кај се давање секогаш била или прво или втора место. Сега падна на четврто (Доналд Трамп исто имаше повеќе гледачи).
За среќа новата епизода беше најдобра до сега од Волуме 4 па можеби и ќе се вратат гледачите.

Санта ми го зема зборот. Ребел е синот на Џесика или како се викаше оваа. Сигурно некој му наредува, ама сепак тој е Ребел. И кажувајте импресии од епизодата, зошто не можам да ја симнам, па барем да знам што се случува.
Ники се викаше мајка му, Џесика беше она која беше во мајка му( мултипл дисордер, како и беше моќта, таа што убиваше место неа, таа беше Џесика).
Епизодата беше добра до некаде, најмногу впечаток ми остави разговорот меѓу Анџела и Данко :vozbud:
Нејтан мн. ме нервира, не му сфаќам целта, што сака да направи уствари..цело време не знае што прави.
А Сајлар, подобар е кога не е изолиран.Подобро е да биде со другите.
Од кај го најде Данко, без ништо да знае ни без да знае што се случува или кој го прави тоа..
Најдобра епизода според мене од ова волуме беше 13та(првата) или 2рата засега.

Нејтан ме нервира уште од самиот старт, а сега уште повеќе. Анџела и Ноа ми се кул ликови, Хиро недостига многу во последните 3 епизоди. Во последната се појави малку, што значи ќе биде во 20тата. Треба да "им се даде шанса" на поинтересни ликови, но многу време се троши на Клер и Нејтан. Ја убија Ел, Хиро е powerless, Питер нема некоја добра приказна, Дафни како да не постои... Дури и Мохиндер е поинтересен од Клер.
Мислам дека ќе се оправи серијата сега кога ќе го вмешаат Сајлер со останатите и Хиро и Андо ќе се вратат со нивните интересни мисии.

значително подобра епизода од другите но сеуште long way to go...

Ееее...нова епизода дури на 23, како ме нервираат значи со овие паузите сериите.
Во промото се појавува Џенис мислам (жената на Мет, од прва сезона, а тоа детето што Андо и Хиро отидоа да го чуват е негово).Епизодата ќе биде околу Трејси и Ребел повеќе мислам.

Ееее...нова епизода дури на 23, како ме нервираат значи со овие паузите сериите.
Во промото се појавува Џенис мислам (жената на Мет, од прва сезона, а тоа детето што Андо и Хиро отидоа да го чуват е негово).Епизодата ќе биде околу Трејси и Ребел повеќе мислам.

Од следната епизода се враќа во Heroes и Bryan Filler а типот е виртуоз особено за пишување на сцени и дијалози и оформување на карактери, така да би требало да се примети голема разлика во серијата.

Најфаца ми е Хиро Накамура:vozbud:
И да, малку ја отупеа со Клер

Вчера ја гледав епизодата до некаде е подобра од тие што беа.Малку се дозна дека и Денко има некоја моќ.

Многу стана досадна серијава.

Имали нова епизода???Оти јас не можев да најдам.

Респекат за серијава. :) Ја видов рекламата на Сител, ги симнав сите епизоди и сега сум во исчекување на нови.

Интересна ми беше последнава епизода.
Се откри кој е "ребел" т.е. побуненикот, но за жал умреа 2 лика.

Најдобрата епизода до сега...Конечно дознавме кој е ребел...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom