Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Последнава епизода да беше шпанска серија повозбудлива ќе беше. Пак вртат во место. Не знаат како де градат карактери па само прават празни дијалози.

незнам мене баш супер ми беше епизодава.. почнувам да го сакам сајлар! супер лик! додава некој шмек на серијата... но сепак ова не е ни блиску до сезона 2... ! да се надеваме ке има беттер врајтерс :)

денешнава епизода некако просечна без многу возбуда
на моменти и досадна ми се чинеше со долги безвза муабети
треба да превземат нешто сценаристиве
не вака :toe:

Разбирам јас дека секој си има посебен вкус ...Но исто како и тебе и на мене ми беше досадна .. Се надевав дека Хиро ќе си ја добие назад моќта ама тоа не се случи :toe:

за 2-3 часа нова епизода. Cold Wars треба да е добра, а изгледа ќе биде центрирана на HRG.

незнам мене баш супер ми беше епизодава.. почнувам да го сакам сајлар! супер лик! додава некој шмек на серијата... но сепак ова не е ни блиску до сезона 2... ! да се надеваме ке има беттер врајтерс :)

Пробувам да сфатам што напиша...

Значи тебе ти е ова супер епизода,ама не е ни блиску до сезона 2.
А сезона 2 беше милион класи поназад од сезона 1.

А сезона 1 беше супер.

И како може оваа да била супер епизода,чудни критериуми имаш.

за да не се заебит серијава мора да заврши што побрзо, а потребен и е одличен крај. Ако се издолжи во бесконечно многу сезони ќе се упропасти како што е веќе почнато да се тегнат дејствијата.

Готово, ја откажав серијава, од кај почна до кај стаса упм нека фата, само пра некои заплети кои се се поглупи. Не гледам појче.

Готово, ја откажав серијава, од кај почна до кај стаса упм нека фата, само пра некои заплети кои се се поглупи. Не гледам појче.
Јас се откажав веќе уште од 6-тата епизода од третата сезона:pos2:

Има излезено превод на некој од Ју јазиците? Ако има ставете линк.

Небива и не бива да ја опраат серијата..

OMG boring episode... апсолутно нишоо немаше во ова епизода :S! и мац... немораш да ги сватиш моите критериуми.. мене сезона 2 ми беше најдобра ...

По глупа епизода немало. Воопшто не се иновативни. Цртежот на подот во станот на Isac ми беше најглупото нешто!

Ако се вистина „гласините“ дека серијата ќе ја откажат воопшто нема да жалам.

Тапа стануваат... Ме разочаруваат се повеќе и повеќе. Нека излезат новите Supernatural побрзо, не ми се чека до 8ми март... Таа серија ме изненади позитивно, сметав дека брзо после прва-втроа сезона ќе го изгуби шмекот али како иде понапред се поинтересна станува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom