Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не сум ја гледал, а со оглед на вашите коментари незнам дали ке го направам тоа...

Уште не сум ја гледал, а со оглед на вашите коментари незнам дали ке го направам тоа...

и мене ме плашат коментарите
ја спуштив ама се плашам да ја гледам да не се разочарам
ќе видиме до утре :toe:

Serijata HEROES e ZAKON!!!

SF serija i dobroto e toa sto sekoe nesto se razjasnuva niz epizodite. Ne e kako LOST sto ima 300 raboti sto ne se razjasneti.

CBS Two and a Half Men (R) 12.05
FOX 24 11.61
ABC The Bachelor: The Women Tell All 11.20
NBC Heroes 6.92
CW One Tree Hill (R) 1.20

Новите епизоди на херои се полши од кога и да било. Прв пат серијата да падна под стапката од 7 милионо гледачи и да биде прептоследно шоу по гледање во америка(бројките погоре преставуваат гледачи во милиони).

CBS Two and a Half Men (R) 12.05
FOX 24 11.61
ABC The Bachelor: The Women Tell All 11.20
NBC Heroes 6.92
CW One Tree Hill (R) 1.20

Новите епизоди на херои се полши од кога и да било. Прв пат серијата да падна под стапката од 7 милионо гледачи и да биде прептоследно шоу по гледање во америка(бројките погоре преставуваат гледачи во милиони).

Лоша епизода, морам да признаам.
Се надевам дека ќе ја оправат некако и верувам дека ќе, ако не, нека направат еден УБАВ крај на оваа сезона и воедно на целата серија.

Заспав на првите 15 минути од епизодата и немам намера пак да ја пуштам:pipi:

Ќе гледам уште 2 епизоди ако не се подобрат и јас ќе прекинам со гледање..

denes stignav da ja gledam poslednata epizoda ne heroes
podprosecna epizoda koja voglavno se fokusira na poslednite 4 nedeli na HRG sega se gleda deka nemaat idea reziserite da ja napravat serijata podobra no da se nadevame ke bide podobro vo slednata epizoda...

Серијата мора да се менува од корен ако сака да има гледаност..

Не е до толку лоша.Сепак можеби го кажувам ова оти едноставно ја сакам серијата.
Можно е да се смени од корен, претпоставувам, замислете цела 3 сезона во последната епизода да се каже како тоа се што се случуваше уствари да биде раскажувано од некој на некој(некои нови ликови) и да спремат некој си план, со кој ќе се поврати гледаноста во 4та сезона :pos: Фантазии, Фантазии..

ne e potrebno da se smeni od koren tuku da se sozdadat kolku tolku novi interesni likovi koi sto ke vnesat entuzijazam vo serijata
iako serijata poleka pocnuva da izgubi reputacija jas pak ke ja gledam ic ne mi e galje kolkava ocenka ima na imdb ili na nekoe dr mesto...

Херои стана патетика,измачување,агонија.Последнава епизода беше една од најлошите кои сум ги гледал воопшто кај некоја серија.:tapp:

ne e potrebno da se smeni od koren tuku da se sozdadat kolku tolku novi interesni likovi koi sto ke vnesat entuzijazam vo serijata
iako serijata poleka pocnuva da izgubi reputacija jas pak ke ja gledam ic ne mi e galje kolkava ocenka ima na imdb ili na nekoe dr mesto...

Па тоа треба нови ликови нова цел на тие ликови ..А не само Хиро знае да го спасува светот:toe:Пример моја идеја е да има ликови од целиот свет,така ќе биде 100 пати подобра за гледање . А не се тие пак тие ликови..

Така би била многу несфатлива и неповрзлива, што знам.
Може да направат една таква сезона(на пример 4та) да направат среќавање помеѓу новите(тоа би биле ликовите од други места) и старите, објаснувајки дека уствари сите нешто спасувале.
Во врска со епизодата, беше подобра од претходната, факт.
Додадени уште мистерии кои кој знае како ќе испаднат.Епизодата ми беше интересна колку толко и таке.Инаку Сандра е прекрасен лик, за жал не е застапена премногу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom