Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
WTF!!!..дури тогаш е следната епизода?! аууу:nesum:
ај се тешам празници се ближат, че се пија..нема да мислам на нив :pos2::pos2:

добра епизода стварно
само сега кој ќе чека 02,02,2009 за наредна епизода
A od kade ti e infovo, na IMDB nemase preeska

OK, OK, vidov sega na oficijalniot sajt :)

E jebi ga, duri na 02-02 i toa na praznik be :pos2:

Praznicno :jaj:

сега ја гледав...па мене јака ми беше и не мислам баш дека кога променуваат нешто во минатото дека не ја променуваат иднината...ај размисли малку подобро!?

SPOILERS - 3x13

знав дека Питер пак ќе има моќи иначе немаше смисла..али Нејтн кој идиот е ејјјјјјј :uvo: ме израдува и Мохиндер шо се врати во нормала, а типкана шо го собра сигурно е третата од сестрите :pipi:

SPOILERS

Зошто 3тата од сестрите ? Сигурен сум дека та шо го собра беше Stacy. Пошто му ја зедоа формулата, таа сега планира Mohinder по сеќавање да почни повторно со работа.

Е сега за патувањето низ времето.... Мојата „теорија“ е следната. Кога некој лик од иднината се врати во минатото и ЛИЧНО замеша прсти, тогаш ништо не се пременува. Како на пример: оваа сезона со Peter и брат му. На крајот Nathan пак ја откри тајната. И тоа на Обама :pos2: . И во следниот Vollume 4 : Fugitives, насловот кажва дека тие уствари ќе бидат бегалци исто како и во првата сцена на 3. сезона. Во последната епизода со Hiro кога ја скина формулата. Знам дека имаше и други примери ама не ми текнуваат.
А во 1. сезона, Hiro само се врати и само му кажа на Peter: Save The Cheerleader, Save The World. Во 2. сезона Peter замина во иднината и се врати во сегашноста за да го спречи вирусот.

Сега можиш да речиш дека и ко се врати Хиро, му кажа на Петер да ја спаси навивачката замеша прсти со тоа што му даде информација, ама....... :tapp::tapp::tapp:

SPOILERS

Зошто 3тата од сестрите ? Сигурен сум дека та шо го собра беше Stacy. Пошто му ја зедоа формулата, таа сега планира Mohinder по сеќавање да почни повторно со работа.

Е сега за патувањето низ времето.... Мојата „теорија“ е следната. Кога некој лик од иднината се врати во минатото и ЛИЧНО замеша прсти, тогаш ништо не се пременува. Како на пример: оваа сезона со Peter и брат му. На крајот Nathan пак ја откри тајната. И тоа на Обама :pos2: . И во следниот Vollume 4 : Fugitives, насловот кажва дека тие уствари ќе бидат бегалци исто како и во првата сцена на 3. сезона. Во последната епизода со Hiro кога ја скина формулата. Знам дека имаше и други примери ама не ми текнуваат.
А во 1. сезона, Hiro само се врати и само му кажа на Peter: Save The Cheerleader, Save The World. Во 2. сезона Peter замина во иднината и се врати во сегашноста за да го спречи вирусот.

Сега можиш да речиш дека и ко се врати Хиро, му кажа на Петер да ја спаси навивачката замеша прсти со тоа што му даде информација, ама....... :tapp::tapp::tapp:

Во 1 сезона мислам дека ја видоја и иднината како што ја видоја и во 3 сезона, но ја сменаја. Таков е случајот и сега.
Мислам дека сменета е иднината, колку толку. Во иднината Андо го уби Хиро со нешто... шо го нема, пошо формулата е загубена! Мислам дека продуцентиве опфаќаат малку дел од логиката т.е што се случува ако се промени минатото, што се случува ако ја пресечат Клер на пола, дали ќе биде мртва, дали ќе се спојат деловите, дали ќе никне нов дел и тaкви некои ситни работи кои даваат сомнеж. :)

Божино, фала на препораката да ја гледам оваа серија.. многу добра е...
Хмм.. хероес, присон брејк, 24.. ги изледав.. сега го спуштам џерико.. а што ќе гледам кога ќе го изгледам и џерико? Некоја идеја?

Хмм.. хероес, присон брејк, 24.. ги изледав.. сега го спуштам џерико.. а што ќе гледам кога ќе го изгледам и џерико? Некоја идеја?

Смолвил...Таму е супермен....

Everybody Hates Chris...

ај одете во некоја друга тема..предлог за филм или нешо слично...мислам ќе прочитам нешто за Heroes а читам бош муабети

Инаку темата е Heroes.Не препорачување серии.
Spoiler

Ваљда Сајлар нема да умре , ќе се спаси некако , неможам да го поднесам.Досадно створење.

Сигурен сум дека та шо го собра беше Stacy.

Зошто си сигурен, можда е и Барбара. А инаку добра ти е "теоријата". :)

Ваљда Сајлар нема да умре , ќе се спаси некако , неможам да го поднесам.Досадно створење.

Како нема да умре кога веќе е умрен. Во Хероите смрта и не е некоја појава со сигурност ама него само враќање во минато или излечување(не моќта на Клер, туку она на Линдерман и мајката на Хиро) може да го спаси. И не е досаден баш е интересен како негативец.

Едит:
СпаЈдеР напиша:
Јеа ,рајт. :)

Зошто си сигурен, можда е и Барбара. А инаку добра ти е "теоријата". :)

Како нема да умре кога веќе е умрен. Во Хероите смрта и не е некоја појава со сигурност ама него само враќање во минато или излечување(не моќта на Клер, туку она на Линдерман и мајката на Хиро) може да го спаси. И не е досаден баш е интересен како негативец.

За кој како.

Според мене, уффф..... колку само сум го чекал моментов..... :vozbud:

Ама heroes и се е можно. Ако го вратат назад и развлечат уште некоја сезона со него може и ќе престанам да глеам од шо ми стана досадна секоја сцена во кој он е вклучен. И извини шо не го поднесувам, ама секој со свое мислење. Рајт?.....

Инаку темата е Heroes.Не препорачување серии.
Spoiler

Сајлер нема да умре напротив ќе добие уште 2 моќи

Сајлер нема да умре напротив ќе добие уште 2 моќи
Се надевам дека нема да му помогнат да избега од Обама :pos:ако сакам некој да фати и да го затвори , тоа е Сајлар дефинитвно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom