Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Хиро накамоши или накашима беше?

Бтв, јас успеав мојот саат да го вратам 30 минути назад.. но не и од професорот.. па џаве беше се`, ме запишале во дневник

Хиро накамоши или накашима беше?

Бтв, јас успеав мојот саат да го вратам 30 минути назад.. но не и од професорот.. па џаве беше се`, ме запишале во дневник
:pos2::pos2::pos2:

Hiro Nakamura
TheRealSanta! напиша:
zomg... just watched eclipse part 2 :O... има уште една епизода а?.. а коа ке излезе следната ако знае некој

После The Eclipse Part 2 има уште една епизода „Our Father“. И следната епизода е утре (USA) т.е. вторник кај нас :)

:pos2::pos2::pos2:

Hiro Nakamura

После The Eclipse Part 2 има уште една епизода „Our Father“. И следната епизода е утре (USA) т.е. вторник кај нас :)
ke mi dades link pls? koa ke izleze :D...atm watching our father D>

А не е поедноставно од Замунда,Мининова или друг торент сајт да се спушти???:toe:

почнав да ја симнувам првата сезона од херои :tv:

p.s превод мак има ли?

SPOILERS - 3x13

Не беше епизодата нешто нај нај.....

Само се виде дека иднината од првата сцена на 3. сезона не е променета. И дека приказната на Vollume 4: Fugitives ќе биди иднината од почетокот на 3. сезона. Заклучок: во Heroes кога некој ќе се врати во минатото и ќе го промени, всушност не променва ништо. :baeh: Исто и случајот кога Hiro ќе ја искини формулата на 2 дела.

сега ја гледав...па мене јака ми беше и не мислам баш дека кога променуваат нешто во минатото дека не ја променуваат иднината...ај размисли малку подобро!?

SPOILERS - 3x13

знав дека Питер пак ќе има моќи иначе немаше смисла..али Нејтн кој идиот е ејјјјјјј :uvo: ме израдува и Мохиндер шо се врати во нормала, а типкана шо го собра сигурно е третата од сестрите :pipi:

заш 3тата... жива е и оваа... 2рава.. :D! сајлар деад нау?! :( али пак ке му го тргнат стаклоно и ке оживее ке видете :D

оти втората сега ја отепаја...аи пологично е да е третата оти досега се нема појавено, само две видовме :toe:

добра епизода стварно
само сега кој ќе чека 02,02,2009 за наредна епизода

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom