Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Последнава епизода беше живо с*рање.... Штознам, отапеа ептен! Уште и Сајлар го убија.... па и председникот нешо го умешаа, па Нејтан се поквари... Ептен отидоа у к*рац, безвезе искочи целата работа... И она со прекршувањето на time/space континиумот.. абе ајде... а нај момент беше коа слетаа Нејтан и Питер... Во кратки црти, за да поубаво да се свати глупоста:
Нејтан: Да бев на твое место, ќе те остаев да умреш..
Питер: Ама јас те сакам..... НЕЕЈТТААААНН!! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Е стварно не ги можам.......

Sylar нема ваљда да умре, а мене ми е баш интересен и како villain и како hero.
Следната сезона (упс... volume дее) ке биде добра ако ги задржат подобрите ликови како HRG, Sylar, Hiro, Angela...., а да се ослободат од Tracey/Nikki/Barbara.
Треба да најдат начин да ја вратат Elle затоа што е мнооогу sexy!!!

Sylar нема ваљда да умре, а мене ми е баш интересен и како villain и како hero.
Следната сезона (упс... volume дее) ке биде добра ако ги задржат подобрите ликови како HRG, Sylar, Hiro, Angela...., а да се ослободат од Tracey/Nikki/Barbara.
Треба да најдат начин да ја вратат Elle затоа што е мнооогу sexy!!!
HRG- супер е
Sylar - досадно створење , не знае и он што прави.Де има хунгр де нема , де мами де дади.Сега кога ќе го вратат 100% ќе сака да знае кои му се вистински родители , а тоа сигурно ќе бидат нови ликови :vozbud:
Hiro - како сакав да умре во 2ра сезона :vozbud: многу беше досаден со неговата приказна али сега е ОК =D
Angela - еден од најдобрите ликови во серијата :pipi:
Nikki - супер беше како Ники , оваа Трејси некако шкљ карактер има , а Барбара уште не е во серијата..
Elle - колку и да сакам да се врати , се надевам дека нема.Имаше стварно бич улога.Подобро ќе беше да останеше Hero таа епизода кога со Клер одеа до Пајнхрст али продуцентите :nesum:

Nekoj da ne gi ima site epizodi na 2 sezona na Heroes.
Oti na mininova, demonoid, TBP skoro se mrtvi torrentite so 1 peer e a 0 seed i nemozam da gi dL ako nekoj gi ima neka pise PP

tvload.us
Ѓи има сите епизоди за симнување ама преку netload (нешто како rapidshare само подобро). На истата страна има и други серии и се симнуваат на истиот начин.

Spoiler
Sylar најверојатно не е мртов. погледнете го следниот sneak peak

-таткото на Sylar ќе се појави во Volume 4

тоа се двете причини поради кои сметам дека Sylar е жив

Ајт едно прашање. Ја уште ја гледам првата сезона. И да прашам дали Сајлар понатаму сеуште е негативец?

tvload.us
Ѓи има сите епизоди за симнување ама преку netload (нешто како rapidshare само подобро). На истата страна има и други серии и се симнуваат на истиот начин.

Spoiler
Sylar најверојатно не е мртов. погледнете го следниот sneak peak

-таткото на Sylar ќе се појави во Volume 4

тоа се двете причини поради кои сметам дека Sylar е жив

fala

interesno edvaj cekam
Claire:He is alive I can feel it in my GUTS!!!!! :zver:

Ќе имали денес нова епизода од Хероето????

Еве моменти од претходните епизоди кои ке ве растажат

А овие........ кај кого како :)

Ајт пак да ве прашам нешто. Каква мок добива Суреш, а каква Андо после инјектирањето?

Ајт пак да ве прашам нешто. Каква мок добива Суреш, а каква Андо после инјектирањето?

Суреш си вбризгува непотполна формула, напочеток е многу силен и неговите жлезди излачуваат пајакова мрежа (нешто слично како Спајдермен) ама после силата ке му ослаби и ке сака да се врати во нормала, а што се однесува до Андо он има голем напон од електрични полнежи, доволно силни да може моќите на хериоте да ги преувеличи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom