Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе Фараону,заради вакви као тебе првин ги гледам епизодите и после идам на темата за серијата.И имат нешо интересно во втората???Во првата епизода Сајлер ја зеде моќта на Клер и сега тој е неуништив.Доктор Суреш си вбризга инекција и сега и тој има моќ.Линдерман е жив.Тоа е поважното од првата епизода ,сега ќе ја гледам втората па ќе ви пишам ако има нешто интересно

Добро бе Фараону,заради вакви као тебе првин ги гледам епизодите и после идам на темата за серијата.И имат нешо интересно во втората???![]()

- Ех бе, лакомо суштество, од желба за моќ си ја убризка инекцијата, не за да го одмазди татко си. Ја легна Маја шо ја легна, почна да се лупи. Епа јебига...

Sefte post mi e ovoj, prvo zdravo na site!
Konecno posle tolku meseci pocna 3-tata sezona Heroes (Villains) Volume 1 koja ke se sostoi od 13 epizodi i Volume 2 (Fugitives) i ke ima uste 12 epizodi.
Pozdravo nesto od Heroes nema izlezeno na TV, epten se extra.
Vaka sea, 1va i 2ra sezona gi imam HD DVDRip, dali ima zainteresirani da gi stavam na Rapidshare i dali e ova dozvoleno na forumov?
Sekoja naredna epizoda ke ja stavam na RS i ke ja postiram ovde.
BTW prodavam Rapidshare Premium Accounts . . .
Sefte post mi e ovoj, prvo zdravo na site!
Konecno posle tolku meseci pocna 3-tata sezona Heroes (Villains) Volume 1 koja ke se sostoi od 13 epizodi i Volume 2 (Fugitives) i ke ima uste 12 epizodi.
Pozdravo nesto od Heroes nema izlezeno na TV, epten se extra.
Vaka sea, 1va i 2ra sezona gi imam HD DVDRip, dali ima zainteresirani da gi stavam na Rapidshare i dali e ova dozvoleno na forumov?
Sekoja naredna epizoda ke ja stavam na RS i ke ja postiram ovde.
BTW prodavam Rapidshare Premium Accounts . . .
Болиглава напиша:За болдираното: Преиспитај се што сакаше да кажеш...
Сигурно мислеше:
3. сезона ќе ја содржат 2 Volumes.
- Volume 3: Villains (првите 13 епизоди од 3. сезона)
- Volume 4: Fugitives (последните 12 епизоди од 3. сезона)

Сигурно мислеше:
3. сезона ќе ја содржат 2 Volumes.
- Volume 3: Villains (првите 13 епизоди од 3. сезона)
- Volume 4: Fugitives (последните 12 епизоди од 3. сезона)