Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го трејлерот за третата сезона и третиот дел! И не викајте „Леле дај боже да има нови херои оваа сезона леле дај боже“ ве молам не викајте така се гледа дека ќе има и десет пати кажав дека ќе има ама вие пак (не сите некои знаат и повеќе од мене за серијава) туку само за тие што така викаат ете има ДАФНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ќе се вика новиот херој женско е и на Хиро девојка ќе му биде. И ќе има уште многу други ликови. Овој дел (volume) се вика ВИЛАНС (Villans). И мора да има самиот трејлер кажува позз до сите.

КОНЕЧНООООООООООО!!!!!!!!!!!!! УТРЕ ПОЧНУВААТ ХЕРОИТЕ !!!!!! Значи сите будни утре у 5 саат на Telstar 12 @ 15° West за потсетување :vozbud::vozbud:

Некој друг програм што не е на сателитска да не знаеш. Или ке мора да ја гледам на интернет на NBC.

Утре ќе ја има. Ако според наше време премиерата е во 5 сабајле, торентот ќе излезе нешто покасно, можеби 2 или 3 сати покасно. Јас сум зачленет на www.zamunda.net од тука земам со квалитетна снимка.

Утре ќе ја има. Ако според наше време премиерата е во 5 сабајле, торентот ќе излезе нешто покасно, можеби 2 или 3 сати покасно. Јас сум зачленет на www.zamunda.net од тука земам со квалитетна снимка.

Важно да ја има накај 12-1 кога ќе станам:smir::smir:. И ќе ја пробам страната

Премиерата не е на 22.09 ?
тоа значи дека ќе ја има задутре сабајле :):smir:

Јас па од сабајле ја барам по сите страни:tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom