- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 342
- Поени од реакции
- 63
се согласувам само тоа ме нервира у цела серија другото е окAman od Sylar!!! Aman!!! :nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се согласувам само тоа ме нервира у цела серија другото е окAman od Sylar!!! Aman!!! :nenene:
Aman od Sylar!!! Aman!!! :nenene:
Aman od Sylar!!! Aman!!! :nenene:
samo so zavrsiv so dL impressii poslem`Ја гледаше некој новата епизода ??
Друже ти очигледно не си гледал ништо подобро од американски булшит серии па затоа мислиш дека приказната во Heroes е добра. Единствено што ме одржуваше беа интересните акциони сцени и Сајлер како карактер. За жал со тек на време постепено ги усраа и двете. Колку само ме изнервира што на крај на трета сезона не ја прикажаа тепачката на Питер и Сајлер туку само некоја светлина низ врата се гледаше. Лејм.Бато, ти глуп си или чорапите ти мирисаат? Херои не е серија која се заснова на моќи. Има добри приказни, ликови со прекрасни приказни. Нормални луѓе со ненормални особини. Ако си за акција, пушти си некој акционен филм и уживај.![]()
Ја изгледав 3тата епизода, ништо посебно...малце смараат со непотребни и глупи работи,и требаше да покажат каде Самуел ја руши куќата, бар да има нешто интересно...
мојт некој да ми кажит шо се деси со мохиндер?!.... пошо гледам уште е наратор... кажвит ова она ама го немат ..:S
Па незнаеме, никој ништо не кажа, ваљда води нормален живот. Едвај чекам Сајлар да си го врати телото. sylar: