Heroes

• Креатор на темата Креатор на темата glufce
  • Време на започнување Време на започнување
Aman od Sylar!!! Aman!!! :nenene:

Серијата без Сајлер ќе биде тапа. Сајлер е тој што ја прави посебна. Со неговата уникатна приказна и прекрасни, различни цели во секој Волум е тоа што дава шмек на серијата. Питер никогаш нема да можеме да го споредуваме со Сајлер. Сајлер знае што сака, а Питер не.
Питер ми е промашен лик во серијалот, нема цел, има тапа моќи, потпага под туѓи влијанија.

Бато, ти глуп си или чорапите ти мирисаат? Херои не е серија која се заснова на моќи. Има добри приказни, ликови со прекрасни приказни. Нормални луѓе со ненормални особини. Ако си за акција, пушти си некој акционен филм и уживај. :)
Друже ти очигледно не си гледал ништо подобро од американски булшит серии па затоа мислиш дека приказната во Heroes е добра. Единствено што ме одржуваше беа интересните акциони сцени и Сајлер како карактер. За жал со тек на време постепено ги усраа и двете. Колку само ме изнервира што на крај на трета сезона не ја прикажаа тепачката на Питер и Сајлер туку само некоја светлина низ врата се гледаше. Лејм.

Ја изгледав 3тата епизода, ништо посебно...малце смараат со непотребни и глупи работи,
и требаше да покажат каде Самуел ја руши куќата, бар да има нешто интересно... :toe:

Ја изгледав 3тата епизода, ништо посебно...малце смараат со непотребни и глупи работи,
и требаше да покажат каде Самуел ја руши куќата, бар да има нешто интересно... :toe:

За спојлерот што си го пишал у право си. Многу ја тупат, епизодава беше многу лоша.

Ич не ми се допага тоа што целата епизода беа Сајлер и Паркман..Требало повеќе новини да ставаат..

мојт некој да ми кажит шо се деси со мохиндер?!.... пошо гледам уште е наратор... кажвит ова она ама го немат ..:S

мојт некој да ми кажит шо се деси со мохиндер?!.... пошо гледам уште е наратор... кажвит ова она ама го немат ..:S

Па незнаеме, никој ништо не кажа, ваљда води нормален живот. Едвај чекам Сајлар да си го врати телото. sylar:

Па незнаеме, никој ништо не кажа, ваљда води нормален живот. Едвај чекам Сајлар да си го врати телото. sylar:

Мора да го врати .. Паркман неможе да го трпи веќе му здосади..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom