PROGLEM lolzzZzZzz mora da se ligaes na sekoe......Shorty напиша:lele Scout pa ti si bil genij. Raboti! sum potrosil 24 casa od mojot zivot za ovoj proglem
Brat sigurno toj sto si napravil server, napravil hlds.exe server... Toa e za steam server. Treba i da go downloadira No Steam Patchot Sto Mislam Go Dadov... I Non Steam Patchot Ke Go Kopira Vo fileto na cs.Shorty напиша:napraev server ama koga moite drugari sakaat da se konektiraat im pisuva C Class ... sto mu e
ne ne. Scout ubavo kaza podole.unforgiven напиша:Brat sigurno toj sto si napravil server, napravil hlds.exe server... Toa e za steam server. Treba i da go downloadira No Steam Patchot Sto Mislam Go Dadov... I Non Steam Patchot Ke Go Kopira Vo fileto na cs.
Pozdrav...
Meto abe i mene isto mi vika Error :nerv: so e stosot mozete li da kazete ?MeToNo1[MkD] напиша:abe odam da vnesam eve na MkD.Scout USEROT CSBRUS nesaka da go adne .. ERRoR mi izleguva neso neznam u so e problemot ... ako moze da mi objasni nekoj da ne sum jas greska na celo pa )