Hamachi

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
На која мрежа се уклучуваш ?

еј, сега го решив тој проблем! симнав постара верзија, не најновата и тера без проблем! можам да креирам или да се приклучам! но, креирав, се уклучи другарот на мојата...и одиме на фифа 08 во мултиплеер да играме, и не можеме да се најдеме??? шо е проблемот? и како подетално оди целата постапка???

Дај бе нека објасни некој како треба... Еве пример за nfs most wanted бидејки кај темата за ова никој не е активен :( Така да јас и александар чекаме детално објаснување :icon_lol: Па после може да праиме некој NFS :duel:

И јас го имам истиот проблем. Значи симнато хамачи, инсталирано, вклучено, конектиран преку хамачи со тој што сакам да играм (1 на 1) и во игрите во опцијата LAN кога креирам јас не можат да ме најдат, исто и кога креира некој друг јас не можам да најдам. Не наоѓа ниедна сесија за започната/креирана. Пробано на Starcarft и Quake 3 Arena...

Александар

Дајте помогнете бе гејемери @k@ хакеришта :vozbud:

Абе гледам само за CS зборувате (читнав нешто и за DotA, и за NFS), ама има и многу поинтересни игри за играње (ако некој е заинтересиран) како на пр. DoW: Soulstorm, CoH, Crysis (по можност, пошто дури ја играв не видов дали има опција за LAN, знам дека има за Online ама заеби кај нас не можи тоа) итн да не ги набројувам сите. Па ако има некој заинтересиран нека кажи.

Јас пробав за Medieval 2:Total war и се беше ок се пушта играта и таман ке почнам со местење на едниниците и се гаси :(

Ајде кој е за DoW:Soulstorm? Пишете ке направиме сервер на Hamachi и ќе играме.
А баш ме интересира дали можи Turok да се игра преку Hamachi. Ако знај некој нека кажи.

Како треба двајца да играат преку хамачи, нормално терба да имаат двајцата иста верзија од хамачи, ама кога ке одам со десен клик и стегам пинг, ми вика REquest timed out, дали знае некој каде е проблемот?

koj saka na hamachi s.t.a.l.k.e.r. clear sky so mene?
network name: cleer sky
password: 123
ke mi go :pusk:

Red Alert 2 или Yuri's Revenge преку хамачи некој има заинтересиран ?

a ova samo za originali e?

Не брат, ова е за се, претставува на некој начин виртуелна мрежа, фактички за да можеш неоригинали да играш мрежно со другари.

аааа
најпаметна работа досега
ај кој е за call of duty 4 или 5 нека ми пише лп

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom