Hamachi

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
Inaku da kazam deka ova hamachi konkretno ne e vo red nemozeme da igrame u mreza zaso be vaka ? ili toa ne e vo red ili jas ne sum so e rabotata ? :) :) :)

Team fortress 2 ?

A se vrti Team fortress 2 kaj tebe ?

Ja simnav od torrent ama ne mozam da ja igram na nekoj od serverite sto gi naogja posto verzijata na serverite e 12, a ako ja updatuvam mojata stanuva nestabilna... preku hamachi bi trebalo da raboti.

Adnete me na hamachi FLix, pa ke manime dota vecer ako sakate.

Abe koga vecer... ima kosarka od 18:30, a posle liga na sampione =))

Вечер мислам кај 12 сатот бе :)

Има ли некој што играл NFS: Undergound 2 преку HAMACHI???

ако има, нека пише како му успеало, и ако има сервер, нека дае тука да се стаиме да се тркаме малку :D

Ми треба малце помош околу хамачиво... Проблемот е во тоа што кога ке креирам нова мрежа, тој што е во мрежата приклучен, јас можам да го пингам, а он мене неможе, а он кога ке креира тогаш обратно.. Помош? :raz:

EJ aj te molam scout pomogni okolu hamachi . . zas koga ke kreiram ili koga ke kreira drugarot .. odam u Lan ne izleguva tamo igrata .. nema nisto zas toa taka ? pls help me

Ми треба малце помош околу хамачиво... Проблемот е во тоа што кога ке креирам нова мрежа, тој што е во мрежата приклучен, јас можам да го пингам, а он мене неможе, а он кога ке креира тогаш обратно.. Помош? :raz:
Пробај исклучи Firewall.

абе јас го симнав хамачиво од http://hamachi.en.softonic.com/.... и сеа инсталирав и се, ама коа ќе одам да креирам или да се приклучам на некоја мрежа, не сака! исто и кај еден другар се случува...оти така, што треба да се направи? има ли чаре?

абе јас го симнав хамачиво од http://hamachi.en.softonic.com/.... и сеа инсталирав и се, ама коа ќе одам да креирам или да се приклучам на некоја мрежа, не сака! исто и кај еден другар се случува...оти така, што треба да се направи? има ли чаре?

На која мрежа се уклучуваш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom