GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
За..?

vo hdd mi e instaliacijava za igrata,a da ja instaliram so cd ok kolku so znam bese a vaka ne sakat imat nekade nekolku meseci ke so me zaebavat vaka,virus nemat nissto takva rabota.CARE

Не чини спуштениот материјал. А исто така би можело и твојата конфигурација да не ги исполнува барањата на играта. Што конфигурација имаш ?

За..?

Не чини спуштениот материјал. А исто така би можело и твојата конфигурација да не ги исполнува барањата на играта. Што конфигурација имаш ?

OD mojot hard na eden drugar mu ja prerezav i se instalrat taka a od hdd da ja podignam ne sakat samo greskite izlegvat,ama ja instalirav so tie cdina i ok si e,inace konfiguracija imam:

Intel Dual Core 3ghz
2gb ram
320gb hdd
ati hd 3650 512 mb

ficiani aj ako moze najdi go od nekade probav od sekade site linkovi se na rapidshare i vika eror ili pa me ostava da cekam i ne dava download

JerryMK напиша:
ficiani aj ako moze najdi go od nekade probav od sekade site linkovi se na rapidshare i vika eror ili pa me ostava da cekam i ne dava download
ok ok opravija fala mn seea e ok uste destina koli da smenam i to e to fala mn

OD mojot hard na eden drugar mu ja prerezav i se instalrat taka a od hdd da ja podignam ne sakat samo greskite izlegvat,ama ja instalirav so tie cdina i ok si e,inace konfiguracija imam:

Intel Dual Core 3ghz
2gb ram
320gb hdd
ati hd 3650 512 mb

Процесорот да не ти е случајно Intel Pendium D 3.00Ghz P925?
Ја имав ваков ист на Foxconn 45cm и праеше проблем.
Ако ти е овој и мене ми праеше проблем па ми го сменија гаранции ова она, и сеa сe си е ОК.

Процесорот да не ти е случајно Intel Pendium D 3.00Ghz?
Ако ти е овој и мене ми праеше проблем па ми го сменија гаранции ова она, и сеa сe си е ОК.

E da Pentium D na greska dual core ama ne prajt greski se si e ok,evo si smenav i graficka i ja igram na najako.:vozbud:

E da Pentium D na greska dual core ama ne prajt greski se si e ok,evo si smenav i graficka i ja igram na najako.:vozbud:

Ондак уживај, неам друго шо да ти кажам. Мене ми праеше грешки на секоја Екстракција на Винрар, и на секоја 2-3 инсталација.

имам проблеми со гта кога ја оклучувам играта, ми покажува GTA no longer works..и се гаси играта..имам виста 64бит

Процесорот да не ти е случајно Intel Pendium D 3.00Ghz P925?
A нели беше исто Пентиум Д и Дуал кор (не кор 2 дуо).Дуал кор се 2 пентиум 4 процесори една врз друга а кор 2 дуо една плочка (процесор) со 2 јадра внатре?

Jа пробав играва.И немам зборови.ТОТАЛНО НЕБАЛАНСИРАНА ИГРА.Ја играв на low ама сепак колку многу бара.Kога ја играв ме потсеќаше на мод за СА.Точно дека играв на low но сепак и на low би требало да има добра графика зошто бара екстремни минимални перформанси.Гејмплејот е доста добар но се разликува од претходните ГТА.Но сепак солиден е.

Абе се спрема ново продолжение од играва а?

За ПЦ НЕ, можеби ама зад затворени врати.
А за ХВох360 има една ама не знам дали е излезена, The Ballads of Gay Tony

Еве ја најновата шо е за ХВох360 и поише ствари има него ли ГТА 4

Траилер

ај ако може некој да ми прати Save Game некаде кај претпоследната мисија оти го форматирав компјутерот
ако може и 100% Save Game

Teшко е да се објаснит ,имат мн работа требит едни фајлој да се префрлаат во играта едни во документи за гта 4 и др.АКО можите дајте мсн преку ремот ке ви го наместам сејвот за гта 4.САМО АКО ИМАТЕ WIN XP,за другите виндовси тешко.

xlive.dll was not found. Re-installing application may fix the problem.
Штотуку ја инсталирав. И овој ерор ми го дава коа ке стиснам плеј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom