GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Нуб е, гарант има и барано По форуми backdoor за да може да зачува игра. Мартин има нов крак, со кој не мора да се гасиш од нет. :)

едит, ете го офлајн е. Сигурно игра некоја мисија од Packie. (А)

Де тогаш прати ми го на профил Јовче.

Еве ви интересен факт,јас ПРВ ја имав играва,а сеуште не сум ја свртел...
Ќе да е до кракот :)

аман бе... ако ти е за утеха и јас уште не сум ја свртел :)

до последната мисија сум

Јас за жал немам време за играње имам премногу за учење:toe:Ај ке дојде утре т.е ке помине петок и ајт на ГТА:vozbud:

е не си ја прв играл :)
јас ја играв прв,уште кога отворија тема на најголемиот warez форум,додека ги уплоадираа фајловите,јас во исто време со уште 2ца другари ги симнувавме :)
за неполн час ја игравме хехе

......јас до сега пробував комбинации ама мора да се направи Хамачи сервер за да се игра , така да направив сервер стај те се на GTA MACEDONIA ,pass GTA па да пробаме...ПОЗ

1. go to start > run... > type regedit and press enter;
2. now, using the left pane, go to HKEY_CURRENT_USER > Software>Classes>Software > Microsoft > and click on XLive;
3. now right click in the right pane > New > String Value > and name it ConnectionOverride;
4. right click on the new value > Modify... > and type Hamachi and press ok.

Now enter a GTA4 game, press the 'Home' key > Personal settings > Network Information and the adapter should now be Hamachi.
Well, if it did say "Hamachi" or "Hamachi registry overrided" or something like that, congrats!
When someone create a lobby that person need to stay in game , if you press ALT+TAB you get kicked even if you are in game.REMEMBER DO NOT (ALT+TAB) it will close youre host
When someoane want to connect to a lobby or a game just enter from the cell phone steps--> multiplayer , quick match , LAN , Custom Match . And if the servers or server is not appear just press F5 to refresh

Еве со Илијаико веќе пробуваме подолго време, можеби ќе ја биде работава.

Мал едит: Ипак тешко дека ќе ја биде, покажува таму кога барам сервер 1 result found, ама не го покажува серверот со деталите десно за да можам да влезам во играта. :(

Некој од скопјаниве од центар што се да ми ја испржи на ЦД ако се смилуе?

Јас ја немам више,ја предадов на Xak и Корун,па ете они знам дека се фини,убави и мили,ќе ти ја срежат најверојатно :)

Дечки, стигнав до мисијата кога треба да се убие Mr.Faustin и дојдов до него, вперив нишанот и по грешка стиснав на маусот и му ја прснав главата. Е сеа ме мучи дали е можно да му се поштеди животот односно дали некој од вас го направил тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom