GTA IV

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Сега за сега, феномен, многу е добра...само да ве потсетам дека GTA 3 San Andreas, легенда од игра, беше трето продолжение на GTA 3, после Vice City, па ако вака изгледа 4, тогаш продолженијата мора да бидат многу многу подобри и со многу помалку bug-ови...

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
I so sea ispaga deka ve lazam a????
Pobaraj na google za gta iv online key i ke vidis deka se prodavaat!!!
Не викам дека ти лажеш туку дека тој типот прави дубари, може тебе стварно ти дал без пари и на уште неколку души за да отворите дискусија али на тоа да заебе доста луѓе.

Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Не викам дека ти лажеш туку дека тој типот прави дубари, може тебе стварно ти дал без пари и на уште неколку души за да отворите дискусија али на тоа да заебе доста луѓе.
Сите лиценци што ги видов се од 39 - 60 $ така да тешко да ќе има будала кој ја купил играта па продава лиценца за 1$

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ja свртев играва без проблем и решив да ја вртам по 3 пат, ама иам еден голем проблем, откако го снимив пачот 1.0.2 неможам да се пуштам на ПЦ на играта, имам мисија накоја треба да најдам податоци на ПЦ, но неможам да го вклучам, ја стискам буквата Е (default) ќе се слушне звук, но не влага во ПЦ-то од играта што значи не можам да одам понатаму ем на мисијата (неможам да ја поминам), ем понатаму со мисиите
Дали некој имал ваков проблем, и доколку имал, дали и како го решил?

Фала однапред

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Сите лиценци што ги видов се од 39 - 60 $ така да тешко да ќе има будала кој ја купил играта па продава лиценца за 1$
За тоа зборувам, исто ко што имаше „лиценци“ за WoW или за Battlenet и слично.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Морав да се пофалам со графиката.
BTW има една мисија која се вика Clean Gateway и не можам да ја поминам.
Барав на нет решенија(доста луѓе се жалаат), али гледам дека нешо има проблем со играта (ваљда дека пиратка). Иначе проблемот е во тоа што откако ќе ги отепаш 2цата гангстери, треба да влезеш во колата, па пред да ја однесеш во гаражата треба да се јави Влад(нарачателот на мисијата) за да однесеш во перална. Мисијатане може да се помине бидејки колата не може да се стаи во гаража бидејки не е чиста, а за да биде чиста треба да ти се јави Влад и да ти препорача место каде што ќе ја исчистеш. Значи багот е во тоа што Влад не се јавува(буљаш). :D
Ако некој има решение дај нека пише што-како.
А за сликава другар.
Кај мене графичкава со 512мб а правам се фул и иде дури до 1500мб-512мб А неми сецка никако играва. А има ли некој проблем со со е разликата 1гб да не ја замарам многу графичкава. ??? :nesum:

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Decki so konfiguracija mi treba za vista da mozam da ja igram igrava !!! PLS:toe:

krume1995

Гејмер
Член од
2 декември 2008
Мислења
308
Поени од реакции
13
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

EVE TI

С

Спенсер

Гостин
дај кажете некој со послаба конф шо ја игра ГТА дали е игриво??на која графика?? прашувам за послабите конфигурации!!!

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
дај кажете некој со послаба конф шо ја игра ГТА дали е игриво??на која графика?? прашувам за послабите конфигурации!!!
Незнам детално послаб PC :toe:
Ама еве несо
CPU Intel C2D E7300
VGA 8500gt
Ram 1500mb ddr2 800mhz ( 1*1gb, 1*512mb )
Еден другар ја има оваа конф. па ја тера на Low - Medium.
Ама на Xp платформа.
:toe:

С

Спенсер

Гостин
Незнам детално послаб PC :toe:
Ама еве несо
CPU Intel C2D E7300
VGA 8500gt
Ram 1500mb ddr2 800mhz ( 1*1gb, 1*512mb )
Еден другар ја има оваа конф. па ја тера на Low - Medium.
Ама на Xp платформа.
:toe:
аууууу изгоррр!!!!! ја со мојот АМД атхлон 2.2, 512 рам, 7300ГТ не смеам да помислам...ајде,да средам оценките па ке зеам ново машинче!

Kajgana Shop

На врв Bottom