Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите голови што ги дадовме. Со Ангола пробавме 6 на 6 и едвај идеше, не па со другиве.Јас стварно не гледа која е придобивката од играта 7 на 6, освен 10 тина гола на празен гол за противникот.
Јас стварно не гледам која е придобивката од играта 7 на 6, освен 10 тина гола на празен гол за противникот.
Mislam deka Peshevski beshe toa.Ех колку менуваат некои ситници во резултатот. Губиме со 1 разлика и столе сам на 6метри, Промашува.Даваат гол на прзен гол и наместо нерешено ете ти +2 заа нив .
На Талевски најсериозно бајачка треба да му викнат, уплав има.Дали ја видовте асистенцијата кон манасков??? Онааков страв немам видено, ја исфрли топкава 1 метро над декиов ко да е од оган.А имаше и еден многу силен гол што го примивме кога му падна од раце топката.То е незнаел изглед дека во франциј топките бегаат од раце, не е како во шталана во автокоманда.
И збор лош да не слушнам за голманиве.Колку и д анезнаат даваат се од себе.Толку им е знаењето јбг.
напротив, тогаш кога нема што да изгубат најдобро ќе играт, со цепелини, а нема да изгубат повеќе отколку со норвешките грубијани ... може и Карабатиќ да организира и да биде тесно како со Шпанија, добро е за онлајн кладење...kakvo pleskanje ke dobieme od francija pred 20 000 publika, da ti e merak da gi gledas nasite ovci kako gi dupat pred 20 000 narod![]()
Ако подобро размислам подобро да одиме на франција може повеќе да изненадиме кога играме без притисок.