Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Taleski koe drvo e denes lele..

Gustavsson prva odbrana 15-ta minuta :shok2: ,a ne vodea 8-6.:toe:Onoj vtorion golman ni izigrava Omeyer.

Ne mi e jasno Mirkulovski kako moze tolku probivanja da pravi.Ne se nauci i ne se nauci.

3 gola na prazen gol po red,a se na se 4 ili 5..

Zosto ne se probuva 6 na 6 igra u pm,pa ne sme tolku slabi na takva igra..

Јас стварно не гледа која е придобивката од играта 7 на 6, освен 10 тина гола на празен гол за противникот.
Сите голови што ги дадовме. Со Ангола пробавме 6 на 6 и едвај идеше, не па со другиве.

da ti se mocam u prenos na mtv
rakomet ili reklami gledame

Талентиве треба шамари да јадат на полувреме, можда ќе се свестат дека се на Светско првенство па ќе почнат да покажуваат муда и да играат ракомет. И Кире и Жути им се раздраа на Орката и Дрогишки. Ало колку пати имаа простор за влез и се кријат. Епа така играч не се станува.

Јас стварно не гледам која е придобивката од играта 7 на 6, освен 10 тина гола на празен гол за противникот.

ако не играме така ќе нема напад да не ни биде пасивен..па и со повеќе ни е скоро секој..идеа никаква, лев бек немаме овој Талевски катастрофа техника има и движење никакво

Тешко да победиме денеска. Со вакви грешки и мотивиран исланд кој му гори под нозете, тешко до позитивен резултат. Ако подобро размислам подобро да одиме на франција може повеќе да изненадиме кога играме без притисок.

Ех колку менуваат некои ситници во резултатот. Губиме со 1 разлика и столе сам на 6метри, Промашува.Даваат гол на прзен гол и наместо нерешено ете ти +2 заа нив .
На Талевски најсериозно бајачка треба да му викнат, уплав има.Дали ја видовте асистенцијата кон манасков??? Онааков страв немам видено, ја исфрли топкава 1 метро над декиов ко да е од оган.А имаше и еден многу силен гол што го примивме кога му падна од раце топката.То е незнаел изглед дека во франциј топките бегаат од раце, не е како во шталана во автокоманда.
И збор лош да не слушнам за голманиве.Колку и д анезнаат даваат се од себе.Толку им е знаењето јбг.

Па можно ли е 2/3 од головите на Исланд да се тешки поклони од нашиве кои прават аматерски грешки напред ? :tapp: Овие требаше 10 разлика на полувреме да ги водиме.

п.с. Што толку запнувате со тоа што играме со 7 играчи во напад ? Демек после онакви технички грешки немаше да примиме исто толку голови од контра ако имаве голман ?

Не разбирам мн ракомет, ама праиш 4 -0 со 7 на 6,одмори малку да му ебам мајката за две минути не стасаа

Ех колку менуваат некои ситници во резултатот. Губиме со 1 разлика и столе сам на 6метри, Промашува.Даваат гол на прзен гол и наместо нерешено ете ти +2 заа нив .
На Талевски најсериозно бајачка треба да му викнат, уплав има.Дали ја видовте асистенцијата кон манасков??? Онааков страв немам видено, ја исфрли топкава 1 метро над декиов ко да е од оган.А имаше и еден многу силен гол што го примивме кога му падна од раце топката.То е незнаел изглед дека во франциј топките бегаат од раце, не е како во шталана во автокоманда.
И збор лош да не слушнам за голманиве.Колку и д анезнаат даваат се од себе.Толку им е знаењето јбг.
Mislam deka Peshevski beshe toa.
Izbroi nekoj kolku greski napravi / kolku pati ne uspea da dade gol?

Исланд прво полувреме = Карсон + Македонски грешки ,ништо не одиграа.
Македонија прво полувреме = Кире + Колев

Никола Маркоски за Пешевски е Јеспер Нодесбо и ТОЛКУ !

И овај ќе остани "ВЕЧЕН ТАЛЕНТ" на репрезентацијата и на секое натпреварување дека е "НАДЕЖЕН" играч....

kakvo pleskanje ke dobieme od francija pred 20 000 publika, da ti e merak da gi gledas nasite ovci kako gi dupat pred 20 000 narod :)
напротив, тогаш кога нема што да изгубат најдобро ќе играт, со цепелини, а нема да изгубат повеќе отколку со норвешките грубијани ... може и Карабатиќ да организира и да биде тесно како со Шпанија, добро е за онлајн кладење...

Ако подобро размислам подобро да одиме на франција може повеќе да изненадиме кога играме без притисок.

Ако ова ти е најдобро што можеш да смислиш, батали ти размислување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom