Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе ај мрш у пичку матер со овој Талески да ти ебам тоа шпагета ракометарот, боље Фичо нека игра барем знам дека е дно и нема да ме нервира ти ебам тоа талентот од светски размери лингур умрен

Игра 7 на 6, со два пикери како Пешевски и Никола Маркоски :pos::pos::pos:

Лино, не ти е ова СЕХА лига, каде што противниците не ве сметаат за живи или тоа мртвите екипи од послабиот дел на ЛШ. Ебате „најдобриот“ светски тренер, што не знае да постави игра за 6 на 6.
90% од головите ги примаме на празен гол или непоставерна одбрана, пошто и да дадеме гол не знаеме каде тераме, не можеме да го смениме голманот навреме.

Очај.

Verojatno golmanot na Island treba da se trgne za Taleski da dade gol.

Posle pak sudijata ke ni bide kriv koga mizerni greski se praat u napad.

Аматерски делуваме у моментов. Како Саудиска Арабија сме.Екипа што не знае што игра али гледала еворпски ракомет и пробува нешто такво.

Факинг Лино...аматеризам е ова. АМАТЕРИЗАМ е ова од него кога доаѓа. Не е глуп, знае дека ова не функционира. УОПШТЕ не функционира...

За овие, малце се 4-5 разлика. 10+ треба.

Па кој кур се овие леви бекови бе да им ја заебам мамицата лева у пичка ?!? Деца, вакви, такви онакви...море крвта педерска расипана ретардирана да им ја ебам јас на сите тие македонски таленти !!! Па Филип Лазаров за вас е Момир Илиќ, Никола Карабатиќ и Кире Лазаров во едно бе да ви ебам семката ретардирана како од мочка да сте правени ебате смрдлињата !!! :mad::mad::mad::mad:

EХФ мафија :pos::pos:
Бога ми срам да им е, што дозволија игра со 7 у напад без маркер :icon_mrgr:

ако играш без голман со играч повеќе тоа не е оправдание мртво крило да стои во корнер... Крило е за контра или да му даваш топки, ама ние никогаш не сме имаале напад преку крило, само контра
Друго, Червар требал да увежба по давање гол да се покрива Центарот, за да не ти изведе одма и гол да ти даде додека не ти се врати голманот...

@ElNinho , имаше прекршок над Стоилов што не го досудија твоиве перфектни судии ?

Има грешки, но судењето не е пристрасно, ниту вчера беше колку што се испуваа Лино и медиумите дека беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom