Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги тепаме вечер, утре Словенија губи, ние тепаме Исланд и оп први во група лабавооо :)

Пак ќе ве прашам, како доскочиците дека се пијанчеле вчера? :)
Еве јас неколку пати повторив вчера па некако се пронајдов во ова и повлекувам се што кажав. Се водев по минатите случувања па мислев дека вчерашното славење го поминале лудо и незаборавно. Добро сега не можеме сигурни да сме дека не пиеле, ама дека се направиле стативи сигурно не.

Чим свирне сирената дечки готово е, ништо повеќе не се важи од активна игра.[DOUBLEPOST=1484771855][/DOUBLEPOST]
Ако е така зошто тогаш по истекот на времето се шутира 9м или 7м?
Само ако е фаулот направен пред сирената

Еве јас неколку пати повторив вчера па некако се пронајдов во ова и повлекувам се што кажав. Се водев по минатите случувања па мислев дека вчерашното славење го поминале лудо и незаборавно. Добро сега не можеме сигурни да сме дека не пиеле, ама дека се направиле стативи сигурно не.
Не пиеле ништо ;)

Со Червар не смеат ни да помислат да пијат . ;)[DOUBLEPOST=1484772659][/DOUBLEPOST]Стојанче и Кире паднаа во играта и одма Шпанците се одлепија.

Последно уредено:
Ако си мислев дека Неловски појма нема , тогаш Дрогишки е дна . ПРЕПАРИРАНО ЧОЕЧЕ

Кога го гледам Благојче како брани ми и ми доаѓа да заплачам у пизду матер нека иде..

Ја досега два пати имам играно ракомет(на физичко) и еднаш не го погодив голот,секој удар над гол.Еве гледам дека и Неловски не е ништо поарен.

Професионален ракометар кој повеќе од пола удари му се над гол 5 метри.Ебате сељакот,многу заостанува зад сите "таленти".

А Миркуловски за флоп доби две минути и примивме три гола ццц.

Стоилов 3/7 :shok2:

НЕ ГО ВАДИ ГОЛМАНОТ БЕ КУРВО ХРВАТСКА У УСТА ДА ТЕ ЕБАМ !

У ракометот не е како у кошарката,во моментот кога свири сирената ако не е влезена не е гол,џабе ако е исфрлена :)
Сигурно имаш и логичко објаснување зошто се изведва 9-метри на изминато време ако има прекршок o_O.
Значи чист гол ни поништија се гледа дали е исфрлена топката пред да измини времето.

Ах бе на напад со играч вишок место да намалиме ние праиме почетничка грешка и го папаме на контра. Вакви ситни грешки коа не смее да се праат се клучни.

djabe bez golman koga na levo krilo vo mrtov agol spie igrac a nitu mu davaat topka nitu go cuva nekoj

Spancite pobeduvat laganica..

Najglupo e sto posle PORAZOT nasite sportski portali ke ekspoldirat so naslovi "spanija edvaj se spasi" "makedonski heroj" "makedonija moze do medal" da ti go ebam mentalitetot.

Врaти ги пензиoнерите. Oвa млaдинциве се кaтaстрoфa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom