C
Castiel
Гостин
Да се играа тимскиве спортови по едно полувреме до сеа ќе доминиравме во сите спортови и ќе бевме неколкукратни светски шампиони.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неловски и Талески се многу глупи, ниеднаш немаат шутнато доле каде што секој голман тешко брани. Тие само горе шутираат, демек јаки шутеви имале. Таква ако ни е иднината, не знам...Ја досега два пати имам играно ракомет(на физичко) и еднаш не го погодив голот,секој удар над гол.Еве гледам дека и Неловски не е ништо поарен.
Професионален ракометар кој повеќе од пола удари му се над гол 5 метри.Ебате сељакот,многу заостанува зад сите "таленти".
А Миркуловски за флоп доби две минути и примивме три гола ццц.
Стоилов 3/7![]()
Не сери, курво...Spancite pobeduvat laganica..
Najglupo e sto posle PORAZOT nasite sportski portali ke ekspoldirat so naslovi "spanija edvaj se spasi" "makedonski heroj" "makedonija moze do medal" da ti go ebam mentalitetot.
Не сери, курво...
Само ако фаулот е направен пред истек на последната секунда. Милион луѓе во кажаа што како е, вие инает терате.Сигурно имаш и логичко објаснување зошто се изведва 9-метри на изминато време ако има прекршок.
Значи чист гол ни поништија се гледа дали е исфрлена топката пред да измини времето.