Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Да се играа тимскиве спортови по едно полувреме до сеа ќе доминиравме во сите спортови и ќе бевме неколкукратни светски шампиони.

Нелоски и Талески прекоманда у фрлање диск или копје.

Сами се тепавме ништо подобри не де, не уби тоа што играме со вишок у напад и назад трчаме ко муви без глави

Кога ќе почне Киро со техничките , ред ги реди . Штета , Шпанците имаат поширок ростер и тоа се гледа во финишот на мечот.

Ја досега два пати имам играно ракомет(на физичко) и еднаш не го погодив голот,секој удар над гол.Еве гледам дека и Неловски не е ништо поарен.

Професионален ракометар кој повеќе од пола удари му се над гол 5 метри.Ебате сељакот,многу заостанува зад сите "таленти".

А Миркуловски за флоп доби две минути и примивме три гола ццц.

Стоилов 3/7 :shok2:
Неловски и Талески се многу глупи, ниеднаш немаат шутнато доле каде што секој голман тешко брани. Тие само горе шутираат, демек јаки шутеви имале. Таква ако ни е иднината, не знам...

Ја гледам дека овде најголеми губитници се Рајн Некар, гледајќи го Талевски сигурно коси кубат.

Голот не го видовме во ова второ полувреме... и зошто Колев го бранеше цело нејќам да навлагам.За Талески и Нелоски би била добра дисциплината гаѓање глинени гулаби (y)

За наши проценти Колев имаше доволно одбрани во второ. Нападов ни се изгуби после исклучувањето на Миркуловски коа топката остана за нас али него го исклучија. Од тој момент па натака, нападов ни се изгуби тотално и направивме еден куп грешки. Тука требаше да се смири играта.

Сигурно имаш и логичко објаснување зошто се изведва 9-метри на изминато време ако има прекршок o_O.
Значи чист гол ни поништија се гледа дали е исфрлена топката пред да измини времето.
Само ако фаулот е направен пред истек на последната секунда. Милион луѓе во кажаа што како е, вие инает терате.

Nitu golman imame nitu lev bek imame. Pa zemi go arnautovski be isfrli gi decata talevski drogriaki inelovski trupovi. Za reprezentacija igraat be koi crepovi se ednas ne se krenale jako maski, pa ima da gi izedam tamu be ima crevata da mu gi otkornam na golmanot!

Среќa пoминaa избoри, инaку ппп ќе емитувaa нa пoлa екрaн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom