Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
интересни работи на првенствово
Македонија без промашен пенал т.е. Кире
и конечно двоцифрен број на одбранети топки у натпревар
спаваш ли мирно Борко Ристовског

Sent from my iPhone using Tapatalk

интересни работи на првенствово
Македонија без промашен пенал т.е. Кире
и конечно двоцифрен број на одбранети топки у натпревар
спаваш ли мирно Борко Ристовског

Sent from my iPhone using Tapatalk
Da bideme realni, od neizgradeni situacii i babami da braneshe ke fateshe 10 topki. So
Tunis 5/25 Kolev. 3/9 Trajkovski. Se nadevam deka so Slovenija ke go povika Nikolce Mitrevski.

Трајкоски подобар голгетер од пола тим. Да се засрамат малку и да не летаат во облаци. Тоа летање скапо ќе ги чинеше од едни аматери ко Ангола. :kuracc:

И шо е форава со МТВ да не даваат натпревар од нашата група утре и да идат со Франција-Норвешка? Свашта... (n)

Се надевам дека Колев добива поќе шанса поради послабите противници кои ги имавме до сега. Трајкоски е подобар и незнам зошто толку се чекаше за да влези во игра.

Од следната утакмица најдете си стрим и свиркајте, никој не е будала да се нервира со овие лудациве глупи. Реклами ќе ми даваат море мрш.
Утакмицава онака колку да се помине, не дека ќе изгубевме. Иначе мене најмило ми е што Борко сељакот не е викнат. Следната нека се испукаат најјако па нека се 3 победи што да не.

Знaчи мнoгу гo тупите oкoлу гoлмaните.
Синкир Oмејер или Лaндин не ги зедoјa и сегa крaј нa светoт. Сaкaте или неките , прaтите или непрaтите дoмaшнo првенствo , тие се гoлмaните. Единствени чaре е дa се нaтурaлизирa некoј гoлмaн дури не излези некoе дете , кaкo шo се нaпрaј нa времетo сo Шaндoр Хoдик.
И имaме друг прoблем зa 2-3 гoдини зa Лaзaрoв немaме зaменa - другите пoзиции гoре-дoлу сме OК.
Тaкa дa и oвде ке требa нaтурaлизaцијa дa се oди.
Сегa еднa дa се дoбие или Слoвенијa или Ислaнд и мислaм декa oвa првенствo е успешнo зa нaс.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

И шо е форава со МТВ да не даваат натпревар од нашата група утре и да идат со Франција-Норвешка? Свашта... (n)
Па две класа репрезентации се, плус двајцата најдобри ракометари во свет еден против друг. Правилен избор според мене.[DOUBLEPOST=1484429997][/DOUBLEPOST]п.с. ради дуалниот пренос на ракомет + реклами зедов фотељата до ТВ ја однесов, пола голови ги пропуштивме, како на рачен саат да гледаме ракомет :гомце: арно велат, другата утакмица постирајте стримови кој на што нашол.

Ако глумат ко со Ангола без голман, со Исланд и Словенија уште сега ни се порази

Ќе видиме кој лупетал во понеделник. Дали не се потрошија пола од играчиве на мутавана Ангола и зошто да?

Последно уредено:
Се надевам дека Колев добива поќе шанса поради послабите противници кои ги имавме до сега. Трајкоски е подобар и незнам зошто толку се чекаше за да влези во игра.

Го чува Червар да ги изненади појаките противници изгледа

МТВ зошто бе секоја утакмица ја расипувате? Завршува натпреварот они веднаш РЕКЛАМИ. Се да ви ебам. И кога веќе не пренесувате по три меча на ден не расипувајте ги тие што ги пренесувате. Народот сака да гледа ракомет а не реклами.

Филип Лазаров да се јави на шутерски тренинг кај Трајковски #ЗаМакедонијасеработи

имаа поделено најмалку 500 гратиси во Мец само за тие шо ке навиваат за Ангола[DOUBLEPOST=1484431719][/DOUBLEPOST]имаа поделено најмалку 500 гратиси во Мец само за тие шо ке навиваат за Ангола

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom