бидејчи сме слаби со плус играч, ако им бркаа играчи ќе беше уште поголема разлика, овака се опуштија..Реков дека НЕМАШЕ да смени само ме иритира не еднакво судење, толку.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бидејчи сме слаби со плус играч, ако им бркаа играчи ќе беше уште поголема разлика, овака се опуштија..Реков дека НЕМАШЕ да смени само ме иритира не еднакво судење, толку.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Според возраста постои шанса да му е таткоКако вонбрачно дете на Сладоледџија си.
Od sto se nema kvalitet, vakvite razmisluvanja proizleguvaat od ocaj, nemanjeto kvalitet go zamenuvame so mladi/talenti...Како му го зачукаа од студио на Брестовац.
Млада репрезентација вика, а пола од условно младите веќе имаат над 23-4 години и ова им е 3-4 првенство. Која млада бе, креле едно.
Da se klavaat golovi.Не биле подготвени за оваа одбрана. Прв пат некоја репрезентација ни игра фластер над Лазаров, па кленот од тренер не бил подготвен за таква тактика.
Кој ти е планот Б ако се затвори Кире?
ДваКолку треба да тепа Украина за да одат понатаму? Да навиваме за нив барем![]()
Два
Fun fact, ако тепаат 4+, ние сме трети, Чешка последни![]()