Група А (Јужна Африка, Мексико, Уругвај, Франција)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ах бре фудбалери...мора да има најмалку 2 играчи пред напаѓачот за да не биде офсајд. Голманот беше излезен така да...
Сега сакав да го пишам истото. Голманот истрча напред и единствен пред топката беше играчот кој се најде на линијата. Тоа е чист офсајд затоа што пред топката мора да се најдат двајца играчи (најчесто голман и играч) за да не биде досуден офсајд. Не ги знаете основните правила, а плукате по судијата.

Не е за незнаење... од што ми е криво за поништувањето на голот... не ми се признава дека е офсајд! хаха
И така беше несмасен голманот нека попуштеа малку :D
Ај па и ти, јебао те Вела.
Сеуште е недосозреан за Светско, како и уште најмалце 3 играчи од Мексико.

Све супер ама ова навивачиве стварно го тупат како пчели и бумбари ебате беља, да ти се одмили утакмицата што ја гледаш.

офсајд е бе, слична ситуација ко на Евро 08...
реков ја, ако продужат со несмасната игра ќе им го стегнат.
Андрес израмнува сеа, требаше да започне со него... Бланко битангана уште го играат :tv:

Ајде може да постигне Мексико гол... мора нерешено да заврши овој меч!!!
Само така Франција би имала повеќе и подобри шанси... !
Верувам во Вела и Џио!... сега само во Џио ( го извади Вела)

1:1 :) Знаев дека ќе израмнат кога-тогаш ;)

Маркеееееееееееееееееееееееееез :vozbud:
Гвардадо момче мое :back: Ма нека се затворат сега, и 1-1 е добар резултат после лошиов втор дел...

Има шанси за втор гол бе...не се предавај Сајбер Рајдер:)

ц ц ц за малце Хернандез, смотан:)

Аии статива, кобно ќе беше за Мексико сега ако примеа гол. :)

Голманов на Мексико изгубен у свемир....

1:1 краен резултат... Мислам дека е фер. Прво полувреме Мексико беше подобар али во второ и ЈАР имаа добри шанси и акции и се на се мислам дека реален резултат е нерешено ;)

Богами што голман имаат овие Мексико. Дали дека е близу до трибините па вувузелите му го поматиле умот или што е работа ама не е на арно!

Како за прва утакмица..супер.Интересна,брза со шанси и добри акции.Јас едноставно сум занемен од Дос сантос.Го мислев за ветрушка,ама бил стварно топ играч..ќе биде нешто од него.Јас пак не знам зошто Агире го кладе Бланко.Има 37 години и 90 кила и не може да ја стави топката меѓу нозе и да скокне измеѓу да играчи ко порано.Слаби додавања,тешко тргнува од емсто,али ај 1:1 заврши,така да моѓе да му се прости:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom