Greatest Hits pt. 5 @ Metropolis Arena 13.3.2010

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ooooooooooooooooo Тунајјјјјјјјјт

:party3::party3::party3::party3:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
^^
не вреѓај членови , не си ти тој што треба да каже кој кај што и како ке гледа.

инааче еве сеа дојдов
океј беше си ја искршив кичмата
и највеке мерак ми направи : Навигатор :cuc: аменооо чоече :)

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
^^
не вреѓај членови , не си ти тој што треба да каже кој кај што и како ке гледа.

инааче еве сеа дојдов
океј беше си ја искршив кичмата
и највеке мерак ми направи : Навигатор :cuc: аменооо чоече :)
\
dada ameno bese momentot na vecerta, bravo za navigator

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
aloo kopilj kaj se gledame... 14 godini imas c c c
-.-

Драма. Незнам како да го опишам ова. Ај ќе пробам да почнам од почеток:icon_lol:

Експозиција - идеме јас и мојот компањеро Диме на Саем, влегуваме. Уште од одма поздравување со секој втор, како си што праиш, устата пена ми фати. Наоѓаме друштвото, неочекувано, недоговорени, се најдовме со уште еден другар, кој беше дојден со другари од клас.

Заплет - почна хаус мјузик да се врти, Marga Sol беше на сцената, се загреа атмосферата. Се прошетавме малце лево десно, за на крај да завршиме пред бина, кога беше НАВИГАТОР. Е сега следи кулминација :icon_lol:

Кулминација - драмата го достигна највисокото ниво на возбуда кога беше Навигатор. Секоја чест за човекот, се искршив таму пред сцена. Tiesto, Ameno сВе е тоа топ. Али кога ја пушти Sandstorm...:vozbud:Се преполовив таму, незнаев како се викам. Одлепив:cuc::violent1:

Перипетија - поскокавме после уште малце на Prodigy, и фативме пат за накај бурекџилница :)

Расплет - дојдов дома, легнав(со шанси да не се разбудам :pos:) и пред малце станав и еве се исповедам на Кајгана.

10/10 за журкава.

Бај д веј, на која страна ќе бидат сликите што ги сликаше таа женската од сцена, кога беше Навигатор? Знае некој?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
лелеле да бееее и Сендсторм идеше... иначе сеа станав...мајка ми у 11 ме будеше :pishtoldz до 1 се превртував у кревет неможев да се мрднам !

M

M del Mar

Гостин
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не очекував волку добро да си поминам...
Се остаив...не помнам кога последен пат сум си поминала вака :vozbud:

South Park и High Control :vozbud:
Поштовање High Control за песнава:vozbud::

и да навигатор за прв пат у живот да не ме разочара со тужни сетови :vozbud:

се на се феноменално...:helou:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Навигатор и тужни сетови ? :)
Барем на грејтест хитс немал никад утка :smir:

M

M del Mar

Гостин
Па во принцип на секоја журка кога пушта музика сетовите се тужни...:toe:
сега на грејтест хитс немаше утка :smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Маца, на други журови пушта пред главниот гостин а со самото тоа мора да пушта троа побавна музика. За среќа па на ГХ журовите може да откорне со се што му лежи на срце и да искрши кичми на луѓето што се на подиум.

Енивејз, да не бидам офтопик, да кажам дека ми е жал што ја пропуштив журкава поради болест.

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Znaci, Greatest Hits dojde i projde. OGROMNA blagodarnost na site 7000 posetiteli koi dojdoa i dokazaa deka Greatest Hits e definitivno najposetuvanata zurka vo MKD. Se izvrte eden kup muzika, eden kup hitovi od site zanrovi. Od Lenny Kravitz, do fat Boy Slim, Underworld preku Armin van Buuren, Tiesto do Prodigy, Showtek i kompanija... :D

Se nadevame deka si pominavte super tie sto dojdoa.

Za narednata ke ima edno posebno iznenaduvanje koe planiravme da go napravime za ovaa ama na zalost nemavme vreme. Ovoj pat Greatest Hits ke bide By Popular Demand. Sto kako ke imate detali. Sega za sega, ostavete ne da se odmorime posto toa vcera beshe ludilo :D

Uste ednas fala vi na site :D

Pozdrav :D

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
и овој пат само по пол сат си излегов...

премногу, премногу деца се накотија како и минатиот пат... ништо, се изгуби духот на овие ретро журки, тури им пепел.

П

Паган-др

Гостин
Искрено, стварно не очекував дека ќе биде волку одлична журка. Прв пат отидов на ГХ и си поминав најдобро. Претерано добар избор на музика, секоја чест за дџ-ите. Журка на ниво.

10/10

Kajgana Shop

На врв Bottom