- Член од
- 28 декември 2008
- Мислења
- 1.356
- Поени од реакции
- 184
Aјде и јас чекам:jaj:satellite некој line-up ти стигна?? нешто инфо за кој од колку пушта или јок ?
Aјде и јас чекам:jaj:satellite некој line-up ти стигна?? нешто инфо за кој од колку пушта или јок ?
??????? Tapa???? hmmmm.....9 000 lugje e tapa???? OK...Мене ми е страв да не нема многу луѓе зашто на Двојката беше тапа во таа област.
??????? Tapa???? hmmmm.....9 000 lugje e tapa???? OK...
Ако 9000 луѓе ти се малку значи ти не одиш за музиката и да се ижуркаш поштено, туку одиш за пичиња.Мене ми е страв да не нема многу луѓе зашто на Двојката беше тапа во таа област.
Не брат погрешно ме сфати. Сакам повеќе луѓе зашто атмосферата секогаш е подобра. Кога ке се види дека има простори многу празни е малце посмирено и опаѓа атмосферата. А за пичиња може и на полупразно...Ако 9000 луѓе ти се малку значи ти не одиш за музиката и да се ижуркаш поштено, туку одиш за пичиња.![]()
Ами сакаш ли на среде вожња некој вол да помине до тебе гол, испотен издрогиран стотка и да те прекине и да те испогази?Не брат погрешно ме сфати. Сакам повеќе луѓе зашто атмосферата секогаш е подобра. Кога ке се види дека има простори многу празни е малце посмирено и опаѓа атмосферата. А за пичиња може и на полупразно...![]()
Епа тоа е до културата на народот кој ке се појави. Јас планирам и на рок од првин да си идам па таму ке си искулирам добро и ке соберам сили за после за можните знојни нарко мајмуни.Ами сакаш ли на среде вожња некој вол да помине до тебе гол, испотен издрогиран стотка и да те прекине и да те испогази?
Тоа е работата на саем со многу народ.
ne mora da znaciНе брат погрешно ме сфати. Сакам повеќе луѓе зашто атмосферата секогаш е подобра. Кога ке се види дека има простори многу празни е малце посмирено и опаѓа атмосферата. А за пичиња може и на полупразно...![]()
Се слагам скроз..ne mora da znacisum bil na poise zurki kaj so nemalo mn narod a atmosferata bila
![]()
Се слагам скроз..
Прва транс журка на која шо бев беше Electric Universe, МКЦ беше буквално празно она со 200 луѓе али си поминав лудила!! И мислам баш таа журка ме натера да почнам да идам по транс.
Нема везе колку луѓе има ако се искулираш и ако ти е филмот погоден и со 10 души ќе ти биде топ.![]()