GREATEST HITS pt.3 @ Метрополис Арена, Скопски Саем - 14.3.2009

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
не би го пропуштила идам! :) (само да има луѓе ,само да има луѓе , само да има луѓе ... :)) )

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Како е состојбата со картите ? Еден другар бил до Југотон и му кажале дека останале 150-200 карти.Некоја информација за ова??:toe:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ајде Сабота се чека!!! Биче хаос! Организејшени напраени све испланирано. Одвај чекам! :vozbud::vozbud::vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мене ми е страв да не нема многу луѓе зашто на Двојката беше тапа во таа област.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
??????? Tapa???? hmmmm.....9 000 lugje e tapa???? OK...

За разлика од Кецот каде што немаше игла да се фрли, на Двојката имаше комоција и тоа голема но несакам така. Сакам повеќе луѓе.

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Hmmmm....ne bash, razlikata e od pomalce od 1000 lugje, zavisi koa si doshol :)

Ama da, sto povekje lugje toa poubavo, bash Rave atmosvera :)

Jas mislam deka pak ke bide gz preku glava taka da....

G

Gray Foxx

Гостин
Мене ми е страв да не нема многу луѓе зашто на Двојката беше тапа во таа област.
Ако 9000 луѓе ти се малку значи ти не одиш за музиката и да се ижуркаш поштено, туку одиш за пичиња. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако 9000 луѓе ти се малку значи ти не одиш за музиката и да се ижуркаш поштено, туку одиш за пичиња. :)
Не брат погрешно ме сфати. Сакам повеќе луѓе зашто атмосферата секогаш е подобра. Кога ке се види дека има простори многу празни е малце посмирено и опаѓа атмосферата. А за пичиња може и на полупразно... :)

G

Gray Foxx

Гостин
Не брат погрешно ме сфати. Сакам повеќе луѓе зашто атмосферата секогаш е подобра. Кога ке се види дека има простори многу празни е малце посмирено и опаѓа атмосферата. А за пичиња може и на полупразно... :)
Ами сакаш ли на среде вожња некој вол да помине до тебе гол, испотен издрогиран стотка и да те прекине и да те испогази?
Тоа е работата на саем со многу народ.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ами сакаш ли на среде вожња некој вол да помине до тебе гол, испотен издрогиран стотка и да те прекине и да те испогази?
Тоа е работата на саем со многу народ.
Епа тоа е до културата на народот кој ке се појави. Јас планирам и на рок од првин да си идам па таму ке си искулирам добро и ке соберам сили за после за можните знојни нарко мајмуни.

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
ne mora da znaci:toe::toe: sum bil na poise zurki kaj so nemalo mn narod a atmosferata bila:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::drk::drk::drk::drk:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
ne mora da znaci:toe::toe: sum bil na poise zurki kaj so nemalo mn narod a atmosferata bila:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::drk::drk::drk::drk:
Се слагам скроз..
Прва транс журка на која шо бев беше Electric Universe, МКЦ беше буквално празно она со 200 луѓе али си поминав лудила!! И мислам баш таа журка ме натера да почнам да идам по транс.
Нема везе колку луѓе има ако се искулираш и ако ти е филмот погоден и со 10 души ќе ти биде топ.:pipi:

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Се слагам скроз..
Прва транс журка на која шо бев беше Electric Universe, МКЦ беше буквално празно она со 200 луѓе али си поминав лудила!! И мислам баш таа журка ме натера да почнам да идам по транс.
Нема везе колку луѓе има ако се искулираш и ако ти е филмот погоден и со 10 души ќе ти биде топ.:pipi:

eiiiiiiii.da se pogodime vo neso:smir::smir::smir::smir: ipak iskustvoto po zurki ke nadvladee:vozbud::vozbud::vozbud: i ja i dj-ot da sme i use 10 dusi ako ima atmosfera ima.ako nema i 10000 dusid a ima djabe.primer Tiesto 3 pat vo Colosseum bese kanta zaso nemase kaj da se svrtis.:kesa::kesa::kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom