Greatest Hits 6 @ Metropolis Arena - 09.10.2010

А да се викне некој тупан и бас ди-џеј?? Да се развикаме Out in the streets, they call it murder!!!

не сваќај буквално за тоа 3ца иначе и панчо и давор биле најавени коа откажувал овој, а за никифор сто посто сум сигурен дека еднаш нема доено ама ај нека биде по твое:)
А добро, што кур ќе ти е никофор? И онака има луѓе што праат боље атмосфера од него, а и плус од неговата препотентност стварно ми е преку глава. И да не биде на овој GH, пак ќе биде добро. Дури и боље може да биде затоа што така ќе има повеќе време за UD диџеите :)

Овоа го чекав уште по самото завршување на петката :) обавезно сум таму, а и песни си испратив, па ќе видиме кои и дали ке ми бидат пуштени, али углавно ептен добра жур е овоа :)

А да се викне некој тупан и бас ди-џеј?? Да се развикаме Out in the streets, they call it murder!!!

Добра идеја. Само кој ке ги слуша транс/техно/хаус дечињана - Шо е ова глупостиве бе? Дај пушти тоа нашето! *тупц-тупц-тупц*

Нема врска. На првиот Грејтест Хитс Дарко Степич пушти Sixteenarmedjack - Ring the alarm и се ѕенѕаше на велико низ цел ди-џеј сет.

а годинава мислам дека ке биде слабо..

Еве една можно причина. Денес се истури од врнење и ми ги заеба плановите да си купам карта дур е 150. Сеа ќе речеш, "е што, за 50 денари", али утре можно е да ме чека иста судбина и воопшто да не можам да купам карта до сабота... Сигурно има и други луѓе ко мене, а тоа значи дека ќе има помалце луѓе отколку што би требало...

Нека биде јако, белава ноќ не беше ништо посебно, ко секоја друга...

Еве една можно причина. Денес се истури од врнење и ми ги заеба плановите да си купам карта дур е 150. Сеа ќе речеш, "е што, за 50 денари", али утре можно е да ме чека иста судбина и воопшто да не можам да купам карта до сабота... Сигурно има и други луѓе ко мене, а тоа значи дека ќе има помалце луѓе отколку што би требало...

Теши се, и денес ја имаа напраено 200 :D Вчера баш бев и ми рекоа дека од денес е 200.Него да им текнеа картиве да ги сменат, можам да си купам сеа за 150 денари и да си влезам на Тиесто кај шо карта е 800, пример.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom