Tonchie
BATTERY +
А да се викне некој тупан и бас ди-џеј?? Да се развикаме Out in the streets, they call it murder!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А добро, што кур ќе ти е никофор? И онака има луѓе што праат боље атмосфера од него, а и плус од неговата препотентност стварно ми е преку глава. И да не биде на овој GH, пак ќе биде добро. Дури и боље може да биде затоа што така ќе има повеќе време за UD диџеитене сваќај буквално за тоа 3ца иначе и панчо и давор биле најавени коа откажувал овој, а за никифор сто посто сум сигурен дека еднаш нема доено ама ај нека биде по твое![]()
А да се викне некој тупан и бас ди-џеј?? Да се развикаме Out in the streets, they call it murder!!!
Добра идеја. Само кој ке ги слуша транс/техно/хаус дечињана - Шо е ова глупостиве бе? Дај пушти тоа нашето! *тупц-тупц-тупц*
Еве една можно причина. Денес се истури од врнење и ми ги заеба плановите да си купам карта дур е 150. Сеа ќе речеш, "е што, за 50 денари", али утре можно е да ме чека иста судбина и воопшто да не можам да купам карта до сабота... Сигурно има и други луѓе ко мене, а тоа значи дека ќе има помалце луѓе отколку што би требало...
Може некој да пише line up ако воопшто се знае![]()