Greatest Hits 4 @ Metropolis Arena - 03.10.2009

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Транс мења стил живота... :)

Ма да сите ептен рипаа на Навигатор, пошо тој откорна ептен комершл хитчиња... Tiesto, AvB...

Казарчо сломи... спидовача 4500... :)

Одох.
Ај агрии. Навигатор беше ептен добар штета шо трафик му ја прекинаа така на пола а идеше најдобриот дел. Иначе и Ники и Бабура не беа лоши. SMACK MY BITCH UP ... Одлепив :vozbud:

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Ај агрии. Навигатор беше ептен добар штета шо трафик му ја прекинаа така на пола а идеше најдобриот дел. Иначе и Ники и Бабура не беа лоши. SMACK MY BITCH UP ... Одлепив :vozbud:
Ma ne mu ja prekinav, se ukoci CD-jkata :D A cekav da zavrshi pesnata i se iznerviravme maximalno :D

Nema veze, top zurka u sekoj slucaj. Jas mislam deka kako do sega sto imalo izbor na muzika, nemalo nikogas :D

Fala za site sto dojdoa, se gledame na 24 na kompletno pobudaluvanje :)

Pozdrav

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Јеј Цапе и риспекат баче за Astrix - On Fire.... ја немав чуено тракана со години уназад.... парталеее..:drk:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Navigator :cuc:

Штета само што го прекинаа, на најубавиот дел и тоа :toe:

Добра журка, не беше лошо...може и подобро да е :)

P.S.: се заопзнав со zokiarsenal :D

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.154
Поени од реакции
5.922
Морам да ја пофалам журкава. Стварно во поглед на музиката беше далеку подобра од претходните 3. Исто така голема пофалба до организацијата, која ни пружи шанса да пиеме 0.4 л Каменица за 70 денари :smir:. Иначе:
1. Давор - солиден сет, не го тупи многу, добри прелази. Се на се, супер атмосфера направи. Дури и кога ја пушти "Пази се од Мене" не му се лутев
2. Marga Sol - не е мој тип на музика, ама ја бива како DJ
3. Боби - не му обрнав многу внимание пошто ни тоа не е мој тип на музика
4. Бабура - исто ко и Боби. У секој случај и 2цата не се лоши како DJ-и
5. Никофор - е тука веќе почна атмосферата. Smack My Bitch Up и траката што следеше послем неа беа превртување. Одлично ги спои и ептен ми подигна расположение
6. Navigator - не очекував да пушта Euro-Trance & Vocal-Trance ама ептен ги погоди траките. Заслужено Greatest Hits издание од негова страна. Imagine, In & Out of Love, Adagio For Strings & Traffic. PERFECT! (за жал му укочи миксетата на Traffic)
7. Satellite - маме еба. I wish, Overload, On Fire, Becoming Insane... Лудница
8. Bushava Azbuka - продолжи онаму кај што застана Satellite. Ептен јаки сетови имаа и 2цата
9. Дарко Јорданов - е тука веќе ми се сруши атмосфера и си отидов. Да беше Khazar ќе останев, ама вака... :nenene:

Се на се - ОДЛИЧНА журка. Се надевам и следните Greatest Hits ќе бидат вака.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Исто така голема пофалба до организацијата, која ни пружи шанса да пиеме 0.4 л Каменица за 70 денари
Што не кажуете вакви работи, врз мене Каменица има терапевстско дејство. ЌЕ дојдев со радос на овој ивент...
Ај следниот настан доаѓам, поради пивото аф корс :)

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Морам да ја пофалам журкава. Стварно во поглед на музиката беше далеку подобра од претходните 3. Исто така голема пофалба до организацијата, која ни пружи шанса да пиеме 0.4 л Каменица за 70 денари :smir:. Иначе:
1. Давор - солиден сет, не го тупи многу, добри прелази. Се на се, супер атмосфера направи. Дури и кога ја пушти "Пази се од Мене" не му се лутев
2. Marga Sol - не е мој тип на музика, ама ја бива како DJ
3. Боби - не му обрнав многу внимание пошто ни тоа не е мој тип на музика
4. Бабура - исто ко и Боби. У секој случај и 2цата не се лоши како DJ-и
5. Никофор - е тука веќе почна атмосферата. Smack My Bitch Up и траката што следеше послем неа беа превртување. Одлично ги спои и ептен ми подигна расположение
6. Navigator - не очекував да пушта Euro-Trance & Vocal-Trance ама ептен ги погоди траките. Заслужено Greatest Hits издание од негова страна. Imagine, In & Out of Love, Adagio For Strings & Traffic. PERFECT! (за жал му укочи миксетата на Traffic)
7. Satellite - маме еба. I wish, Overload, On Fire, Becoming Insane... Лудница
8. Bushava Azbuka - продолжи онаму кај што застана Satellite. Ептен јаки сетови имаа и 2цата
9. Дарко Јорданов - е тука веќе ми се сруши атмосфера и си отидов. Да беше Khazar ќе останев, ама вака... :nenene:

Се на се - ОДЛИЧНА журка. Се надевам и следните Greatest Hits ќе бидат вака.
си требал да останеш, после дарко пуштасе Khazar и имаше многу добар сет и дигна атмосфера

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.154
Поени од реакции
5.922
си требал да останеш, после дарко пуштасе Khazar и имаше многу добар сет и дигна атмосфера
Е да, ама не бев единствен што си отиде. На сетот на Дарко Јованов Метрополис почна да се празни со брзина на светлината :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom