Greatest Hits 4 @ Metropolis Arena - 03.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
Транс мења стил живота... :)

Ма да сите ептен рипаа на Навигатор, пошо тој откорна ептен комершл хитчиња... Tiesto, AvB...

Казарчо сломи... спидовача 4500... :)

Одох.

Ај агрии. Навигатор беше ептен добар штета шо трафик му ја прекинаа така на пола а идеше најдобриот дел. Иначе и Ники и Бабура не беа лоши. SMACK MY BITCH UP ... Одлепив :vozbud:

Ај агрии. Навигатор беше ептен добар штета шо трафик му ја прекинаа така на пола а идеше најдобриот дел. Иначе и Ники и Бабура не беа лоши. SMACK MY BITCH UP ... Одлепив :vozbud:
Ma ne mu ja prekinav, se ukoci CD-jkata :D A cekav da zavrshi pesnata i se iznerviravme maximalno :D

Nema veze, top zurka u sekoj slucaj. Jas mislam deka kako do sega sto imalo izbor na muzika, nemalo nikogas :D

Fala za site sto dojdoa, se gledame na 24 na kompletno pobudaluvanje :)

Pozdrav

Јеј Цапе и риспекат баче за Astrix - On Fire.... ја немав чуено тракана со години уназад.... парталеее..:drk:

Navigator :cuc:

Штета само што го прекинаа, на најубавиот дел и тоа :toe:

Добра журка, не беше лошо...може и подобро да е :)

P.S.: се заопзнав со zokiarsenal :D

Морам да ја пофалам журкава. Стварно во поглед на музиката беше далеку подобра од претходните 3. Исто така голема пофалба до организацијата, која ни пружи шанса да пиеме 0.4 л Каменица за 70 денари :smir:. Иначе:
1. Давор - солиден сет, не го тупи многу, добри прелази. Се на се, супер атмосфера направи. Дури и кога ја пушти "Пази се од Мене" не му се лутев
2. Marga Sol - не е мој тип на музика, ама ја бива како DJ
3. Боби - не му обрнав многу внимание пошто ни тоа не е мој тип на музика
4. Бабура - исто ко и Боби. У секој случај и 2цата не се лоши како DJ-и
5. Никофор - е тука веќе почна атмосферата. Smack My Bitch Up и траката што следеше послем неа беа превртување. Одлично ги спои и ептен ми подигна расположение
6. Navigator - не очекував да пушта Euro-Trance & Vocal-Trance ама ептен ги погоди траките. Заслужено Greatest Hits издание од негова страна. Imagine, In & Out of Love, Adagio For Strings & Traffic. PERFECT! (за жал му укочи миксетата на Traffic)
7. Satellite - маме еба. I wish, Overload, On Fire, Becoming Insane... Лудница
8. Bushava Azbuka - продолжи онаму кај што застана Satellite. Ептен јаки сетови имаа и 2цата
9. Дарко Јорданов - е тука веќе ми се сруши атмосфера и си отидов. Да беше Khazar ќе останев, ама вака... :nenene:

Се на се - ОДЛИЧНА журка. Се надевам и следните Greatest Hits ќе бидат вака.

Исто така голема пофалба до организацијата, која ни пружи шанса да пиеме 0.4 л Каменица за 70 денари

Што не кажуете вакви работи, врз мене Каменица има терапевстско дејство. ЌЕ дојдев со радос на овој ивент...
Ај следниот настан доаѓам, поради пивото аф корс :)

Морам да ја пофалам журкава. Стварно во поглед на музиката беше далеку подобра од претходните 3. Исто така голема пофалба до организацијата, која ни пружи шанса да пиеме 0.4 л Каменица за 70 денари :smir:. Иначе:
1. Давор - солиден сет, не го тупи многу, добри прелази. Се на се, супер атмосфера направи. Дури и кога ја пушти "Пази се од Мене" не му се лутев
2. Marga Sol - не е мој тип на музика, ама ја бива како DJ
3. Боби - не му обрнав многу внимание пошто ни тоа не е мој тип на музика
4. Бабура - исто ко и Боби. У секој случај и 2цата не се лоши како DJ-и
5. Никофор - е тука веќе почна атмосферата. Smack My Bitch Up и траката што следеше послем неа беа превртување. Одлично ги спои и ептен ми подигна расположение
6. Navigator - не очекував да пушта Euro-Trance & Vocal-Trance ама ептен ги погоди траките. Заслужено Greatest Hits издание од негова страна. Imagine, In & Out of Love, Adagio For Strings & Traffic. PERFECT! (за жал му укочи миксетата на Traffic)
7. Satellite - маме еба. I wish, Overload, On Fire, Becoming Insane... Лудница
8. Bushava Azbuka - продолжи онаму кај што застана Satellite. Ептен јаки сетови имаа и 2цата
9. Дарко Јорданов - е тука веќе ми се сруши атмосфера и си отидов. Да беше Khazar ќе останев, ама вака... :nenene:

Се на се - ОДЛИЧНА журка. Се надевам и следните Greatest Hits ќе бидат вака.
си требал да останеш, после дарко пуштасе Khazar и имаше многу добар сет и дигна атмосфера

си требал да останеш, после дарко пуштасе Khazar и имаше многу добар сет и дигна атмосфера
Е да, ама не бев единствен што си отиде. На сетот на Дарко Јованов Метрополис почна да се празни со брзина на светлината :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom