Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
^ немора да значи, има ефтини клучови само за Social Club. Ама до 30 евра се негдe, што пак е скапо некако.

Double-post, ама на попуст се:
12644684_10153857727375097_564729857747863755_n.jpg

Дечки, ве молам упатство која верзија да ја симнам, таа од 61 или таа од 58 ГБ?

"It's hacking season at the GTA Servers and Rockstar's out drinking"
Во секој втор сервер има читери. Богдачува е.
А секој трет ме исфрла поради "Timed Out Session" или шознам и ме враќа во singleplayer.

Ја играв играва неколку саати на туѓ пц и искрено не можам да ја споредам со четворкава, физикава е крш, прво возењето ич не е убаво многу е лесно направено како за дечиња мали неприродно е некако, второ земаш кола се маваш у 10 ѕида нема гајле значи никакво оштетување освен малце некоја гребнатина, графиката исто не ми се свиѓа, се некако е светкаво очи ќе те заболат. Имав поголеми очекувања искрено.

И да не заборавиме: MORE COMING SOON

Ја играв играва неколку саати на туѓ пц и искрено не можам да ја споредам со четворкава, физикава е крш, прво возењето ич не е убаво многу е лесно направено како за дечиња мали неприродно е некако, второ земаш кола се маваш у 10 ѕида нема гајле значи никакво оштетување освен малце некоја гребнатина, графиката исто не ми се свиѓа, се некако е светкаво очи ќе те заболат. Имав поголеми очекувања искрено.
некои работи на четворката се боље, ама сепак петката е мноооооогу подобра според мене, возењето посебно, на четворката убаво возење само со волан, не бива без волан

Возилата на 4ката имат физика (handling) како брод. Многу се високи и се нишат лево-десно, додека тука се спуштени.
Ама Euphoria кога си пијан во 4 беше смешна. Тука само ставиа анимации.

car mod nekoj podobar

Sent from my E560 using Tapatalk

Предоцна е за критики.
Единствено нешто најгрдо во играва е физиката на колите.. Премногу се осеќа како да играш Saint Row.
Исто така разочаран сум во приказнава, која 2 пати ја свртев, и немам некое чуство како предходните делови.. Се е само heist, и ограбување банки. И неколку мисии со Мichael и неговото семејство.
И забележав дека на трите карактерите, нивните способности се "overpowered". Тревор е неуништлив со негоата лутина :D

Предоцна е за критики.
Единствено нешто најгрдо во играва е физиката на колите.. Премногу се осеќа како да играш Saint Row.
Исто така разочаран сум во приказнава, која 2 пати ја свртев, и немам некое чуство како предходните делови.. Се е само heist, и ограбување банки. И неколку мисии со Мichael и неговото семејство.
И забележав дека на трите карактерите, нивните способности се "overpowered". Тревор е неуништлив со негоата лутина :D

Ја играв пак пред некој ден и у право си за тоа хејстовите, ич не ми прави мерак. Игра со добра физика ако сака човек да игра само ГТА4 или Мафиа 2 а сега на лето ќе искочи тројката само ќе немам на што да ја играм неа:D Иначе не можам да ги сфата овие на кои на 5ка викаат поубава вожња било, па на 5ка сама оди колата ти не треба да се трудиш нешто да направиш да ја контролираш ни малце не е challenging туку е boring.

Ја купив ГТА 5 за xbox 360. Проблемчето е што мојава конзола е со 4gb, а ГТА 5 иде на две CD дискови. Читав на интернет дека проблемот се решава со најобичнo USB Flash, само што мора да биде со меморија од 16 gb или повеќе. Бидејќи ја немам многу чепкано конзолава, сакам да прашам што тип на USB да си купам за да можам да ја инсталирам играва?

Ја купив ГТА 5 за xbox 360. Проблемчето е што мојава конзола е со 4gb, а ГТА 5 иде на две CD дискови. Читав на интернет дека проблемот се решава со најобичнo USB Flash, само што мора да биде со меморија од 16 gb или повеќе. Бидејќи ја немам многу чепкано конзолава, сакам да прашам што тип на USB да си купам за да можам да ја инсталирам играва?

Најверојатно ќе треба да ја снимиш на тоа УСБ, со тоа што истото ќе биде поврзано за конзолата. А што усб да купиш, најобично.
Некој поупатен, поубаво нека објасни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom