Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки, ве молам упатство која верзија да ја симнам, таа од 61 или таа од 58 ГБ?
некои работи на четворката се боље, ама сепак петката е мноооооогу подобра според мене, возењето посебно, на четворката убаво возење само со волан, не бива без воланЈа играв играва неколку саати на туѓ пц и искрено не можам да ја споредам со четворкава, физикава е крш, прво возењето ич не е убаво многу е лесно направено како за дечиња мали неприродно е некако, второ земаш кола се маваш у 10 ѕида нема гајле значи никакво оштетување освен малце некоја гребнатина, графиката исто не ми се свиѓа, се некако е светкаво очи ќе те заболат. Имав поголеми очекувања искрено.
Ја играв играва неколку саати на туѓ пц и искрено не можам да ја споредам со четворкава, физикава е крш, прво возењето ич не е убаво многу е лесно направено како за дечиња мали неприродно е некако, второ земаш кола се маваш у 10 ѕида нема гајле значи никакво оштетување освен малце некоја гребнатина, графиката исто не ми се свиѓа, се некако е светкаво очи ќе те заболат. Имав поголеми очекувања искрено.
Предоцна е за критики.
Единствено нешто најгрдо во играва е физиката на колите.. Премногу се осеќа како да играш Saint Row.
Исто така разочаран сум во приказнава, која 2 пати ја свртев, и немам некое чуство како предходните делови.. Се е само heist, и ограбување банки. И неколку мисии со Мichael и неговото семејство.
И забележав дека на трите карактерите, нивните способности се "overpowered". Тревор е неуништлив со негоата лутина![]()
Ја купив ГТА 5 за xbox 360. Проблемчето е што мојава конзола е со 4gb, а ГТА 5 иде на две CD дискови. Читав на интернет дека проблемот се решава со најобичнo USB Flash, само што мора да биде со меморија од 16 gb или повеќе. Бидејќи ја немам многу чепкано конзолава, сакам да прашам што тип на USB да си купам за да можам да ја инсталирам играва?