OMGWTFBBQ
Bone for Tuna
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 8.802
- Поени од реакции
- 4.420
Achievement unlockedЗа пуштање ја пушта, ама сецка - корне.
Nerves of Steel
Achievement unlockedЗа пуштање ја пушта, ама сецка - корне.
Играта: "Right up here, homie. I'm 'bout to go nice and slow for yo' bitch-ass."За пуштање ја пушта, ама сецка - корне.
Зависи од процесорот.Спуштив [R.G. Mechanics] Grand Theft Auto V , 36,2 гб Бара цела вечност да се инсталира дали имал некој вакво нешто слично да пателколку време и треба за инсталација ?
Ваљда заврши веќе?Intel(R)Core(TM) i5 - 5200U CPU @ 2.2 Ghz
Не заврши ми скисна брате прекинав инсталација и избришав све живо кој ќе кине живци.Ваљда заврши веќе?
Освен што може да има проблеми и да не работи воопшто, ова е уште една мана на компресираните игри.
пиши gta v reloaded у првиот линк на гугл имаш торент фајл од rar.bg Или иди директно на рарбг и побарај ја верзијата на релоадедНе заврши ми скисна брате прекинав инсталација и избришав све живо кој ќе кине живци.
Ако има некој сигурен торент веќе симнато инсталирано и све да е ок нека пушти![]()
DirectX. Да не си претерал у Settings>Graphics?![]()
Чаре?
Брате симни ја на RELOADED верзијата како што ти кажа Ron ја имаш и на замунда, ќе се изначекаш малце додека да ти се симнат 60 GB ама одма ќе ти се инсталира. И не симнувај другпат такви компресирани верзии.Не заврши ми скисна брате прекинав инсталација и избришав све живо кој ќе кине живци.
Ако има некој сигурен торент веќе симнато инсталирано и све да е ок нека пушти![]()
ФалаDirectX. Да не си претерал у Settings>Graphics?
Пробај да намалеш DX верзија.
Иди Documents\Rockstar Games\GTA V и отвори га settings.xml
<DX_Version value="2" /> е DirectX 11. Пробај да го намалиш на 1 или 0.
Со Д-10 немаш трева, со Д-11 имаш.Фала, го намалив на 1 и работи. А има разлика во графиката ако е 1 или 2? Досега се на најјако ми било и не ми праело проблем не знам што му стана
Досега со 11 ка ја играв и се леташе а сега нејчи ни да ја уклучи, нема некој фикс за да ја играм со 11?Со Д-10 немаш трева, со Д-11 имаш.
Водата, океанот е различен со 10 и 11.
итн итн