Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој да ми пише инструкции за инсталација на играта
Ја симнав од замунда
Преку powerISO ја екстрахирав
Што треба понатаму?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Олку не сум уживал во игра уште од Скајрим. :vozbud:
Туку неколку прашања ако знае некој - За што се користи blimp и што се director modes.
Ако има некој crew, а му треба човек, нека пише. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
ae0R3mb_460s.jpg

:pos::pos:

Ја симнав,ја маунтнав,и сеа ја уклучувам,ја инсталирав,и да се пушти ми бара јузер на социал клуб.Имам,го пишав,ми бара код.Другачије нејќе,стискам Х пак нејќе...

помош?

Ја симнав,ја маунтнав,и сеа ја уклучувам,ја инсталирав,и да се пушти ми бара јузер на социал клуб.Имам,го пишав,ми бара код.Другачије нејќе,стискам Х пак нејќе...

помош?

Го стави кракот? V2 на 3DM ако користиш Win 8. И не треба твој user да пишуваш на social club туку со кракот автоматски си приклучен на некој 3dm акаунт.

Инаку играва ја играм на Intel C2Q Q8300 клокнат на 3.10GHz, 4GB DDR @830MHz, ATI Radeon 4850 1GB на 1680x1050 резолуцијa. Ме изненади колку е добро играва оптимизирана и на моменти мислам дека и подобро работи од GTA IV на истава конфигурација. Фала им на Rockstar Games, ми одложија купување на нов компјутер уште долго време :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Готово средено,само некако не е баш добра графиката,на колку да ја ставам ?

Богами чим на крнтија пц се игра туку некое решение во кола кога си и пукаш се око чува цела имал некој друг ваков проблем или јас само сум

Notebook HP ProBook 4730s , конфигурација:

Intel® Core™ i5-2430M (2.40 GHz, 3 MB L3 cache)
Mobile Intel® HM65 Express
4 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM
2 SODIMM slots
640 GB 5400 rpm SATA II
Display: 43,9 cm (17.3") diagonal LED-backlit HD+ anti-glare
VGA: AMD Radeon HD 6490M with 1 GB dedicated GDDR5 video memory

Ќе ја биде играва, да ја спуштам или ич да не се мачам?

Ќе ја биде ли на овај?
Или на овај?
34c2442425ed82de84ac037dd1a2681a.jpg

Attachments

• uploadfromtaptalk1429537099448.jpg
    uploadfromtaptalk1429537099448.jpg
    1,4 MB · Прегледи: 16
Последно уредено:
Што му е сега,вчера ја играв а сега неможам,да не барам по интернет решение некој ако знае нека ми каже.
Untitled.png

Добро ја пуштив играта некако, ја исклучив и сега неможам да влезам. Се запна ова социал клубот да бара мејл и се запна, плус изгибав нешто и сега на кинески се напрае. Чаре?
T9kvSUx.png

Zaz9Qk8.jpg

Изглеа играва има многу проблеми...
Вчера ја играв, дури и поминав неколку мисии без проблем..Но денеска уклучувам играва и ова ми се појавува:tapp::kezec:
Пробав со v2 крак повторно да го копирам/исто така да го инсталирам социал клуб но не можи
Еб*те тоа играта..Еден сат играш еден не играш

Најдобар одговор за тоа дали ќе можете, или нема да можете да ја играте играва, е youtube.

Пишете у search "GTA V - името на графичката". Сигурно ќе најдете одговор со какви сетинзи би ја играле.
Истото направете го и со името на процесорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom