Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Zaz9Qk8.jpg

Изглеа играва има многу проблеми...
Вчера ја играв, дури и поминав неколку мисии без проблем..Но денеска уклучувам играва и ова ми се појавува:tapp::kezec:
Пробав со v2 крак повторно да го копирам/исто така да го инсталирам социал клуб но не можи
Еб*те тоа играта..Еден сат играш еден не играш

Ок го средив ероров, ја вратив датата еден месец назад

Добро ја пуштив играта некако, ја исклучив и сега неможам да влезам. Се запна ова социал клубот да бара мејл и се запна, плус изгибав нешто и сега на кинески се напрае. Чаре?
T9kvSUx.png
Преку shortcut на десктоп ја пушташ? Ако ја пушташ така, пробај преку launcher.exe каде што ти е инсталирана играта.

Преку shortcut на десктоп ја пушташ? Ако ја пушташ така, пробај преку launcher.exe каде што ти е инсталирана играта.
Преку ланчер ја пуштам, првиот пат ја пуштив, сега тргнува играта, сликите вртат во позадина ама ова излегва и не се пушта.

Преку ланчер ја пуштам, првиот пат ја пуштив, сега тргнува играта, сликите вртат во позадина ама ова излегва и не се пушта.
Појма немам, еве и кај мене исто Activation Required...
Сеа ќе чепкам по нетов да видам да ја опраам.

Може ли некој да ми пише инструкции за инсталација на играта
Ја симнав од замунда
Преку powerISO ја екстрахирав
Што треба понатаму?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ме разбраа изгледа :D На тие што ви дава Activation Required наместо пример 20 април ставете 1 март..за мене работеше

Ја инсталирав вчера,ја играм и се супер,сменив и графиката на појако и топ си идеше,играв и поминував мисии,и да сменам човек ми се укочи...што е работа,зошто така ? да не е до тоа што сменив графика ? мада играв и после тоа не ми се заеба одма отккако сменив ?[DOUBLEPOST=1429548151][/DOUBLEPOST]
Ок го средив ероров, ја вратив датата еден месец назад
Како ја врати ? И мене сеа ми се појави ова...

Последно уредено:
После неколку дена со играва можам да кажам дека е оптимизирана неверојатно! Четворката ни на саглам пц не можеше да се игра :D Е сега, имам еден мал проблем кој ме иритира ептен... играва ми лета на 1980 x 1020, на high детаљи и со мање-више исклучени ефекти...ама кога возам после некое време од стартување на играта закопуе гадно на моменти. Мислев дека е до ambient occlusion, исклучив ама не е до тоа. Читам по нет дека пуно ги имале проблемов. Стварно не е кул, скроз иритира и ми се одмилуе играта. А све е супер без тоа[DOUBLEPOST=1429548671][/DOUBLEPOST]Иначе и мене денес ми се појави проблемот со активација. Вратив 5 саати на назад и работи без проблем. Ваљда ќе излезе нов крак кој ќе го среди ова деновиве.

Ок вака значи, ја пуштам играва (3DM верзија, со Update 2 и крак) почнува windowed и кога ке кликнам на прозорецот за да мавнам alt+Enter ми дава "Grand Theft Auto V has stopped working"
Немам некоја јака конфигурација ама да знам барем дека е до PC-то
Intel Core2Duo 2.33GHz
6 GB DDR2 Ram
GForce GTX 550 Ti
Додека е во windowed mode све си е ок и кога ќе дојде за да стиснам Enter за Brightness се гаси. 4 различни верзии пробав и RePack-ови и 2 верзии на 3DM и нејке.

Средив тоа со датата,сеа па ми се укочуе и нејќе ништо да мрдне,едвај ја гасам...да намалам графиката ? мада до прееска си тераше супер...

Едно аматерско прашање,сум ги играл сите ГТА ама не сум заприметил т.е. не ме интересирало,кога ставаш кола во гаража ти се зачувува после тоа?И зошто кога ставам кола во гаража и уште една пред гаража,вршам мисии се враќам потоа ги има и двете а после некое време има само една?Највероватно таа што сум ја ставил во гаража ми останува.

Очекувам брз одговор зошто нестрплив сум и сакам да си ја направам колата како на нид фор спид:ROFLMAO:

Едно аматерско прашање,сум ги играл сите ГТА ама не сум заприметил т.е. не ме интересирало,кога ставаш кола во гаража ти се зачувува после тоа?И зошто кога ставам кола во гаража и уште една пред гаража,вршам мисии се враќам потоа ги има и двете а после некое време има само една?Највероватно таа што сум ја ставил во гаража ми останува.
Таа што ја ставаш у гаража останува.

Дајте бе, шо се дешава со character swap.
Крашнува упм. Кај еден куп мисии.
Моментално сам до Paleto Score и крашнува коа се сменеш у Франклин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom