Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ве молам нека ми објасни некој,ја симнав играва од замунда,сега знам само дека треба да ја отворам со daemon tools,и потоа ? ако може некој чекор по чекор да ми објасни ќе му бидам благодарен...
Де бе да му ебам мајката англиски бар најмалце незнаете или бегавте од часеви јес да сум бил багабонт и сум бегел од часеви али на англиски сум бил секогаш редовен

Значи инсталираш

Копираш апдејт еден или два зависи кој windows го користиш кошираш крак и играш тоа е тоа

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Де бе да му ебам мајката англиски бар најмалце незнаете или бегавте од часеви јес да сум бил багабонт и сум бегел од часеви али на англиски сум бил секогаш редовен

Значи инсталираш

Копираш апдејт еден или два зависи кој windows го користиш кошираш крак и играш тоа е тоа

Ццц,што дрвиш муда одговори и не објаснувај многу,windows 7 користам,кој апдејт да го копирам кажи ако знаеш.

Фала.

Ццц,што дрвиш муда одговори и не објаснувај многу,windows 7 користам,кој апдејт да го копирам кажи ако знаеш.

Фала.
Па што зборев ја погоре како се прави ајвар ?
Значи ја симнуваш играта ја инсталираш го копираш апдејт 1 од папката во играта упдејт 1 е за windows 7 а апдејт 2 е за windows 8.1 после апдејтот се копира кракот и играш тоа е тоа

Добар е процесорот бар не те кочи за играње види понови драјвери да инсталираш за графичка

Ај ќе пробам со овој новиот GTA 5 driver да видам дали ќе подобри перформанс.

На can you run it ми пишуваше дека нема да можам да ја играм ни на минимум ради процесорот ама изгледа ги заебав,можам (y)AMD Athlon II x4 640 3.00ghz.

Intel Dual Core D 2.8 Ghz
2 Gb Ram Ddr2
HD6670 ATI Raddeon 2gb ddr3
Windows 7 32b

Дали има можност за играва ?

За проблемтие на Blitz мисијата:
Не фрлајте гранати/бомби стојеќи, туку земете од возило. Важи и за почетокот, кога треба да ги разнесете вратите на комбето исто важи кога ќе го уништувате garbage truck-от.

На can you run it ми пишуваше дека нема да можам да ја играм ни на минимум ради процесорот ама изгледа ги заебав,можам (y)AMD Athlon II x4 640 3.00ghz.

can you run it е глупост пошто гледа од минималните препорачан хардвер кој мора да го имаш, секако дека ке можеш само прашање е како ке ја играш играта :D

За проблемтие на Blitz мисијата:
Не фрлајте гранати/бомби стојеќи, туку земете од возило. Важи и за почетокот, кога треба да ги разнесете вратите на комбето исто важи кога ќе го уништувате garbage truck-от.
Иди на Game Debate, ни таму не е точно али барем ти ја величи конфигурацијата :D
Game Debate на мојот процесор му даде 10-тка а дефинитивно не е 10-ка, постар i5 e.

На најновиот бета драјвер си?
Не, не сака да слушне за новиот драјвер. Кога го инсталирам не ми отвара ни configure switchable graphics, ниту пак Graphic properties и се вратив пак на предходната верзија и играм на интелот.

Intel Dual Core D 2.8 Ghz
2 Gb Ram Ddr2
HD6670 ATI Raddeon 2gb ddr3
Windows 7 32b

Дали има можност за играва ?

Не ке можеш немаш како прво немаш рам доволно и што е најбитно немаш процесор асален што ке ја ренда како треба и Windows 64 bit пошто на 32 не работи

Шо се дешава со овие character swap.
На еден куп мисии шо треба да се смене заебе...
На Blitz мисијата, на Caida Libre, Paleto Score и до тамо сум.

За Blitz објасни illusi0n погоре.
За Caida Libre требало да не користиш sticky bombs за уништување на комбето.
А за Paleto Score?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom