- Член од
- 4 април 2015
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 6
нема другарУште нема крак ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема другарУште нема крак ?![]()
Ќе може, ама не сум сигурен на кои сетинзи. Моја претпоставка би било 720p резолуција со low-medium детали.Ке може да се игра играва на оваа конфигурација?
Intel@core i3-2328m 2.20ghz
GeForce GT 635M
Ram 4gb
Претпоставка: 720p резолуција, FXAA on, повеќето сетинзи на normal и некои на high, се друго исклучено. Околу 35+ фпс. Само чисто претпоставувам.како би ја терало играва на
intel core i3 3217u 1.8ghz
GT 740m 2gb
4gb ram
Ај да видиме старава машина дали ќе ја врти
Amd athlon ii x4 640
Nvidia geforce gt 630 2gb
4 gb ram
Скапо е 3000 денари. Богами скапо.
Ако Steam Sale ја опфате и се намале до едно 60%, мош ќе размислам да ја купам. GTA Online ми се игра.
За 7год. можда нема ни 10да биде.еБиди сигурен дека еден ден во иднината играва ќе се продава за 10 евра и помалку. Но сега сеуште е ексклузивна, па и ако ја купиш на стим, ќе те чини не 3000 туку 3600.
10-20% надевај се. 50% и више уште од сега избриши го тоа. За тоа да се деси играта треба флоп невиден да биде. А со оглед на тоа дека направи бум на пс3 и 4 па еве сеа и на пц, прашање е воопшто дали ќе има попуст за таа игра.Скапо е 3000 денари. Богами скапо.
Ако Steam Sale ја опфате и се намале до едно 60%, мош ќе размислам да ја купам. GTA Online ми се игра.
И ова:
![]()
За 1 ден ја сврте? Аман беSi ja svrtev!Sea si ja furam online.
Ne be. Na Playstation 3 ja igram/igrav.За 1 ден ја сврте? Аман бе![]()