Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ке може да се игра играва на оваа конфигурација?
Intel@core i3-2328m 2.20ghz
GeForce GT 635M
Ram 4gb

Ке може да се игра играва на оваа конфигурација?
Intel@core i3-2328m 2.20ghz
GeForce GT 635M
Ram 4gb
Ќе може, ама не сум сигурен на кои сетинзи. Моја претпоставка би било 720p резолуција со low-medium детали.

Како одминуваат првите 24 часа со играва, така и се повеќе се дознава дали ги оправдала очекувањата или не. Засега, би се рекло да. Но од друга страна Rockstar ептен заебале. Со Rockstar Social Club. Кај GTA IV проблемот беше во Games for Windows Live, сега имаат друг срање систем. Скоро сите негативни ревјуа на Стим се заради Social Club. Јас не можам да коментирам за тоа бидејќи ја немам купено, но знам дека вчера имаше пач на Стим за Max Payne 3 (иако играта е стара 3 години), по кој не можев да влезам во игра (крашува после логирање на Social Club).

Значи Rockstar... Just fuck you.

како би ја терало играва на
intel core i3 3217u 1.8ghz
GT 740m 2gb
4gb ram

како би ја терало играва на
intel core i3 3217u 1.8ghz
GT 740m 2gb
4gb ram
Претпоставка: 720p резолуција, FXAA on, повеќето сетинзи на normal и некои на high, се друго исклучено. Околу 35+ фпс. Само чисто претпоставувам.

Ај да видиме старава машина дали ќе ја врти
Amd athlon ii x4 640
Nvidia geforce gt 630 2gb
4 gb ram

Ај да видиме старава машина дали ќе ја врти
Amd athlon ii x4 640
Nvidia geforce gt 630 2gb
4 gb ram

GT 630 е тапа и е послаба од 9800GT (minimum requirement)

патем јас да се пофалам се изнервирав денес и си ја купив за 2700 денари од instant-gaming.com

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Скапо е 3000 денари. Богами скапо.
Ако Steam Sale ја опфате и се намале до едно 60%, мош ќе размислам да ја купам. GTA Online ми се игра.

И ова:
sVgTkWO.jpg

Ако Steam Sale ја опфате и се намале до едно 60%, мош ќе размислам да ја купам. GTA Online ми се игра.

Биди сигурен дека еден ден во иднината играва ќе се продава за 10 евра и помалку. Но сега сеуште е ексклузивна, па и ако ја купиш на стим, ќе те чини не 3000 туку 3600.

Дечки сакам на лаптоп да си ја клаам, знам дека ќе чури ама далеку ми е пц-то.
Ќе тера на AMD Radeon HD 8670?

Биди сигурен дека еден ден во иднината играва ќе се продава за 10 евра и помалку. Но сега сеуште е ексклузивна, па и ако ја купиш на стим, ќе те чини не 3000 туку 3600.
За 7год. можда нема ни 10да биде.е

И ова:
sVgTkWO.jpg
10-20% надевај се. 50% и више уште од сега избриши го тоа. За тоа да се деси играта треба флоп невиден да биде. А со оглед на тоа дека направи бум на пс3 и 4 па еве сеа и на пц, прашање е воопшто дали ќе има попуст за таа игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom