Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ќе е само привремено така? Ко ќе заврши со декрипција или шо и да се прави тоа место шо го зафаќа сега треба да се ослободи. Или не?
Би било ретардирано да не е така. Инаку според лоадингов се враќам на констатацијата (според некоја логика) дека ќе требаат првично 130 гига. Имајте за секој случај.

Значи вака, ќе ви требаат додатни 65 гб. Имав слободни 83~, а сеа иам само 18гб.
Вие што имате SSD од 128, тешко дека ќе направите отпакување на истиот, ако при-лоуд ви е таму.

Значи вака, ќе ви требаат додатни 65 гб. Имав слободни 83~, а сеа иам само 18гб.
Вие што имате SSD од 128, тешко дека ќе направите отпакување на истиот, ако при-лоуд ви е таму.
И успеа да ја пуштиш или ќе треба уште нешто после ова?

И успеа да ја пуштиш или ќе треба уште нешто после ова?

Моментално сум на first time setup 2/3.
Следи едит за 5-6 мин.

ИГРАВА во оптимизација е поим за ГТА 4. ЛЕтаааааааааааааааааааа

Аааааааааааааааааа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено:
PLhPe3I.jpg

I CAN'T EVEN --

Ни резолуцијата не ја сменав

А ја сеа најдов да ја почнам Dragon Age Inquisition :cautious:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Само кај мене не може да се dl последните мега бајти ? Ми пишува 59.0GB/59.1 и така само стое ... :place:

И таман јас планирав кога ќе станам сабајле да има scene release, да го ставам за спуштање, да отидам на работа, да се вратам, да ја инсталирам и да играм ама ете... и тоа се случува.

Шо викате да го инсталирам бета драјверот за АТИ (20 март)? Последниот stable им е од декември...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom