Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Шо викате да го инсталирам бета драјверот за АТИ (20 март)? Последниот stable им е од декември...
Моменталниот официјален драјвер со коуд нејм омега е феноменален и затоа си стои уште од декември.
Јас сум секогаш скептик, така што првин ќе ја пробам играта на овој драјвер па после секако ќе го пробам и бета драјверот.
Досегашното искуство со бета драјвери ми е измешано. Некогаш им се ок, некогаш не им се ок, некогаш е ок само за новата работа а други работи расипува...

Последно уредено:
Моменталниот официјален драјвер со код нејм омега е феноменален и затоа си стои уште од декември.
Јас сум секогаш скептик, така што првин ќе ја пробам играта на овој драјвер па после секако ќе го пробам и бета драјверот.
Досегашното искуство со бета драјвери ми е измешано. Некогаш им се ок, некогаш не им се ок, некогаш е ок само за новата работа а други работи расипува...
http://support.amd.com/en-us/kb-art...x?hootPostID=2029570326847afdcf9e14314ec5fc8b

AMD Catalyst™ 15.4 Beta for Windows® - Grand Theft Auto V Optimized

Бетава ми е сумлива некако. Прееска пуштив филм, и драјвер стопд воркинг. Ова ми го нема воопшто дадено со нормалните драјвери. :cautious:

п.с. Играва може да се игра и на 2 јадрен процесор. Кај брат ми, на
Intel® Pentium® Processor G2120
(3M Cache, 3.10 GHz)

иде одлично. Не е заклучена за дво јадрениве, може и на нив доколку имаат солидна фреквенција.

Бетава ми е сумлива некако. Прееска пуштив филм, и драјвер стопд воркинг. Ова ми го нема воопшто дадено со нормалните драјвери. :cautious:

п.с. Играва може да се игра и на 2 јадрен процесор. Кај брат ми, на
Intel® Pentium® Processor G2120
(3M Cache, 3.10 GHz)

иде одлично. Не е заклучена за дво јадрениве, може и на нив доколку имаат солидна фреквенција.

може на 2 јадрени ако имаат солидна фрекфенција и солидна архитектура.
G2120 е јак скоро колку Q6600.. можеби и подобар во некои случаеви.

може на 2 јадрени ако имаат солидна фрекфенција и солидна архитектура.
G2120 е јак скоро колку Q6600.. можеби и подобар во некои случаеви.

Иако има 2 јадра, доста е побрз, и сеа за сеа одлично се покажува на играва. И GTA, а и FIFA имаат ист CPU Минимум што бараат, односно 4 јадрен процесор или во случајов Q6600. Работава е што GTA иде одлично на процесоров, додека FIFA 15 e тиња до некаде.

Ај нека прати некој линк од каде може да се купи играва ..

Decki imam problem so GTA V na steam. Od 2i nesto navecer mi vika unpacking i 50 +/- mins remainig pa posle 3//4 min ide nagore saat vreme den dva dena i ide do 15/16 dena i ne mrda.Na unpacking mi vika deka e stopped.De frag na hdd napraviv,imam 400+gb free.Na preparing to launch imam 11 crticki i ne mrda veke 2/3 saati.

Здраво,
Би сакал да ја купам гта 5 на стим, па сакам да прашам дали се доволни овие спецификации, или ќе треба нешто да надградам. Доколку треба, што?

tZxGixl.png

Фала многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom