Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Успеал некој да ја пушти порано од предвиденото и стримаше на twitch. Направил дубара со соушл клабот, и си доби награда, БАН :D

А на овај шо ќе му дадемо награда?

Aко немам доволно место на SSD-то за декрипција ќе треба да се обесам.

Овој ебан упдејт ми го суреди цело ССД, иам уште 32гб а глеам фулл се пуни.

Не е update туку е unpacking... Првично ќе ви требаат 130 гига... исто ко да праиш маунт и инсталл на еден ист диск...

Префрлај се на HDD. Освен ако имаш некој ептен голем SSD, нема да завршиш работа.
У последните црти сум и последните GB, мислам дека има шанки али ќе видам. Ако не копи-пасте :D

EDIT: ССДто изгуби, тотално ново 119 гига и толку у последната црта изгаси.
Сега дур да се префрли на спориов диск, ај изгледа после тоа инсталацијата ако ја има
ќе се избрише
QJuvq4A.png

Последно уредено:
Watching this threat be like:
kpkBsrr.jpg

(sorry for being an asshole)

Шо бидна со кракот?
Where the crack at?
OtIXMjJT0o.jpg

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot
Не е update туку е unpacking... Првично ќе ви требаат 130 гига... исто ко да праиш маунт и инсталл на еден ист диск...
Заврши ти работа? Сигурен си за овие 130 дека се доволни?

Некој ако заврши, аман нека пише колку место и време требаше. Јас префрлив се на HDD и ми продолжи ама па времето скока од 19 минути на 50+ постојано.

Заврши ти работа? Сигурен си за овие 130 дека се доволни?

Некој ако заврши, аман нека пише колку место и време требаше. Јас префрлив се на HDD и ми продолжи ама па времето скока од 19 минути на 50+ постојано.
Грешно пишав, додатни 30 гига треба 100% (значи 95 гб фул минимум)... За повеќе не знам.

16к на стим моментално. SSD at its best :D
Кај мене останаа околу 30% од отпакување.

Ова ќе е само привремено така? Ко ќе заврши со декрипција или шо и да се прави тоа место шо го зафаќа сега треба да се ослободи. Или не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom