Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај некoјa дoбрa душa некa ми прaти пo пп линк и oд игрaтa и oд крaкoт
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
на други игри обично правеле кракфикс за да може и на двојадрен да се игра ќе видиме што ќе бидеNo such thing as a crack. Играта ќе ја отклучат ноќеска во 1, така да зависно од заштитата(повторувам), утре може да има крак. Си ја заштитиле играта без exe, додека официјалниот час не чукне на порти
Околу процесориве, ако играта е заклучена на 4 јадра, не очекувајте да ја играте на 2-јадрени. Во спротивно, ужувајте на 2-јадрените.
Јас ќе си ја играм на солиден Q8300, кој се надевам ќе биде сменет во блиска иднина(само ќе мора у пакет со матична)
Ондак нема логика да се линка до can you run itБатали тоа минимум. Оно ќе ти каже дека неможеш да ја играш иако немаш звучна карта.
Него, сите спецификации се предвидени од издавачите. Оваа страна само ти ја споредува конфигурацијата со minimum и recommended.
Колку е оптимизирана играта е више друго.
На пр. Max Payne 3 ја играм на ултра со 60fps. GTA 4 на ултра иде до 24fps.
И на CPU-то не му верувај. Кај мене 3 години викаше дека неможам да играм со Dual-Core.
Ако имаш Quad-Core, на коњ си. Ако имаш Dual-Core, на магаре си.
Гледај графичката кај ти се наоѓа.
Види на game-debate.com. Тамо ти кажува за CPU, GPU & RAM одделно.Ондак нема логика да се линка до can you run it
Чекај, а шо симна ја тогаш.No such thing as a crack. Играта ќе ја отклучат ноќеска во 1, така да зависно од заштитата(повторувам), утре може да има крак. Си ја заштитиле играта без exe, додека официјалниот час не чукне на порти![]()
Од skidrow ја симна ли[DOUBLEPOST=1428935843][/DOUBLEPOST]Уште малце остана иначе поздрав со песнаваВиди на game-debate.com. Тамо ти кажува за CPU, GPU & RAM одделно.
Чекај, а шо симна ја тогаш.
![]()
skidrowreloaded.comОд skidrow ја симна ли
Види на game-debate.com. Тамо ти кажува за CPU, GPU & RAM одделно.
Чекај, а шо симна ја тогаш.
RPF нели е Rage Package File. Кога ги пуштам exe траже update 50mb. Нишо не дирам до вечер. Ќе видиме.не сум сигурен, но мислам дека се што е rpf треба да се отпакува. Ќе видиш вечер, ако пуштат тогаш крак.![]()
Best gaming experience for Grand Theft Auto V, including support for SLI Technology and GeForce Experience 1-click optimizations