Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Префрлај се на HDD. Освен ако имаш некој ептен голем SSD, нема да завршиш работа.Овој ебан упдејт ми го суреди цело ССД, иам уште 32гб а глеам фулл се пуни.
У последните црти сум и последните GB, мислам дека има шанки али ќе видам. Ако не копи-пастеПрефрлај се на HDD. Освен ако имаш некој ептен голем SSD, нема да завршиш работа.
Заврши ти работа? Сигурен си за овие 130 дека се доволни?Не е update туку е unpacking... Првично ќе ви требаат 130 гига... исто ко да праиш маунт и инсталл на еден ист диск...
Грешно пишав, додатни 30 гига треба 100% (значи 95 гб фул минимум)... За повеќе не знам.Заврши ти работа? Сигурен си за овие 130 дека се доволни?
Некој ако заврши, аман нека пише колку место и време требаше. Јас префрлив се на HDD и ми продолжи ама па времето скока од 19 минути на 50+ постојано.
Кракот, за некој месец...Watching this threat be like:
![]()
(sorry for being an asshole)
Шо бидна со кракот?
Кај мене уште 40%. До сега едно 30тина гига ми се изарчија за ова.16к на стим моментално. SSD at its best
Кај мене останаа околу 30% од отпакување.