Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
official-screenshot-trevor-burns-a-rebel.jpg

official-screenshot-sheriffs-come-after-trevor.jpg

official-gta-v-artwork-the-trunk.jpg

Ајбе нека излага више,доста слики ставаат :mad:

Пуштија вчера 5 артвока, да излажат рајата, and again they are going dark:D

Нека не излага во блиска иднина. Треба да работам за да соберам пари и да купам нов PC за да можам да ја играм.

Ќе собереш пари ти за ПЦ, дур излезе играва за тоа.
Чувај секогаш 50% од парите што ќе ти ги дадат или заработиш некако, зависно што си у моментов, ученик студент итн, и ќе собереш:D. Во исто време нема да излезе сигурно.

Прочитав нешто интересно. Нешто вака

Some interventions in this same website few years ago, where Rockstar Toronto stated that they would treat the PC platform differently with next GTA and they would unleash the real capabilities of the engine that was still "too young" and they were just learning how to handle it properly.

И нешто вакво.

Reason why it wasn't announced yet, my guess is that Rockstar want to milk consoles first specially being this the last year of their "life" at least as the top in the market. And since there was no rumors of any agreements with SONY or Microsoft like there was with GTAIV, and specially because right after GTAIV was released both SONY and MICROSOFT said they wouldn't pay for exclusivity again because they didnt reach their objectives (sell more consoles), it's possible that the PC version is released weeks or 1 or 2 months after the consoles, maybe same like was done with Max Payne 3.

Се е шуш-буш, нормално.

Како што разбрав,официјалниот ковер за играва треба да искочи во текот на месецот. :sneaky:

Само се надевам дека ќе ја release пред да искочи xbox 720...

Само се надевам дека ќе ја release пред да искочи xbox 720...
Преведи де, зарем не знаеш македонски? Се надеваш дека ќе ја пуштат пред да излезе иксбокс 720 нели:D
Се зезам, едвај чекам да излезе, било каде или на пс3 или на компјутер.

Го читав ова прееска, и што е најинтересното, никогаш не утнале кога ставиле порано игра за продажба.
Ваљда и сега ќе бидат во право.

Плус, утре излага ПОСЛЕДНОТО ДЛЦ за MP3, па ваљда ова ќе значи повеќе информации околу gta.

УУахахаахах глејте ги разгаленине дечишта у коментарите хахах збеснале, мене искрено не ми смета ова, нека ја средат скроз, неколку месеци ништо не мењаат, а и за PC ние ќе си почекаме уште толку..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom