Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Најавена е за сегашниве. Ако ја извадат за овие, па после излегување ј најават и за новите, ќе продадат повеќе копии. Затоа и ПЦ излага покасно(општо, за оваа најава се чека ако ја има)

da ne bide retardirana grafikata i fizikata kako na la noire samo i dzandarite glupi da ne bidat tolku tuku da bidat kao na mafia 2 nesto.

Баги има уште до септември.... Значи некаде 2014 ќе ја играме за пс (n).

јас стварно неможам да ве сфатам вас што купувате PC 35,000 ден само за да играте игри на ПЦ,а скапо ви е да платите 15,000 за хбох360 или пс3 ..и после доагате тука да кукате дека ви каснат новите игри...

јас стварно неможам да ве сфатам вас што купувате PC 35,000 ден само за да играте игри на ПЦ,а скапо ви е да платите 15,000 за хбох360 или пс3 ..и после доагате тука да кукате дека ви каснат новите игри...
Оти PC > Everything else.

Eдноставно е. :)

Оти PC > Everything else.

Eдноставно е. :)
дете ќути таму,таткоти е добар човек што ти дал кеш да си купиш компјутерче...оти кај тебе во клас сите деца имаат ПЦ со јак процесор,а директор никад није био циција

дете ќути таму,таткоти е добар човек што ти дал кеш да си купиш компјутерче...оти кај тебе во клас сите деца имаат ПЦ со јак процесор,а директор никад није био циција
Типичен одговор од console user .

Што има врска кој ми дал пари за да купам РС? :rolleyes:

Играј си ти на конзолите твои, јас ќе играм на мојот нов РС. На сите како што им е поарно, така нека играат.

Јадеш го*на за пц гејмерите а свршуваш кога играш CoD,Countre Strike,Battlefield на пц затоа што го нема истото чуство кога играш на конзола FPS и на ПЦ ... оди играј FPS како човек на конзола да те видам.. ама забегавме оф топик многу ... :) Како и да е играва ке си ја почекам ама ке си ја изиграм как човек на компјутер ...

Ништо чудно пак да ја одложат за да биде и за плејстејшн 4 :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom