Горештини - преживување

• Креатор на темата Креатор на темата Гладиус
  • Време на започнување Време на започнување
Денес ко креле излегов да играм Баскет :tv:

Верувале или не до сега имам испиено 2 x литро и пол Књаз и 1 x литро и пол Горска. Една чаша пепси а моментално ладам пивце. :tv:

мајката му е само :drk: е сеа вистина ќе изгубиш многу литри течности од твоето тело, кај пот, кај нешо друго ама после ќе надополниш со пиење вода

Пробајте да не отварате прозорци и врати ќе видите дека во домот ќе ви биде поладно, не дозволувајте да влегува жештината внатре.

Е сега јас сум на горниот спрат и тука е пожешко, плус компјутери, телевизори и е пожешко.Ама си ја оклучувам климата и немам гајле.

Прајте шо сакате , али се се сведува само на едно : Молете се да заврне :pipi:

Исшишајте се. Избричете се. Молете се да заврне:se_ molam

ајде ајде уште малку од другата недела намалување на температурите и тоа до 29 или 30 степени, а башка врнежи со грмежи. После ќе барате потопло! леле, што катиљ народот станал!

Doma klima ,na faks klima,i iskacnaje nadvor navecer posle 9

Doma klima ,na faks klima,i iskacnaje nadvor navecer posle 9

Море и климата не е секогаш решение. Од топло - ладно ми отпадна главата од болки денес. Летава последниве години ми се засмртија :nerv:

Најдобар спас од овие тропски горештини е, навечер шетање, а преку ден спиење. И обавезно консумирање на големи количини на вода, обавезно туширање.
А климите и не се толку добар спас, благодарение на нив, еве цела недела ме боли глава..
И да, еден совет од мене. Кај и да одите, обавезно носете си апче за глава, аналгин, кафетин, било што. Ама носете, ќе ви притреба.

Секој на свој начин.Докторите советуваат да несе изложуваме многу на сонце-паметно.Попладнето ми поминува на кајгана хехе или книга земав да читам деновиве па така малку по малку секој ден си читнувам.Ина4е пијам јогурт по целден.Мавнав едно кило денеска и многу добро ми дојде.Ладен јогурт му е мајката...ептен освежува...

Најдобар спас се денешниве температури и поплави, малку да поспиеме као луѓе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom