Горештини - преживување

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Денес ко креле излегов да играм Баскет :tv:

Верувале или не до сега имам испиено 2 x литро и пол Књаз и 1 x литро и пол Горска. Една чаша пепси а моментално ладам пивце. :tv:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
мајката му е само :drk: е сеа вистина ќе изгубиш многу литри течности од твоето тело, кај пот, кај нешо друго ама после ќе надополниш со пиење вода

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Пробајте да не отварате прозорци и врати ќе видите дека во домот ќе ви биде поладно, не дозволувајте да влегува жештината внатре.

Е сега јас сум на горниот спрат и тука е пожешко, плус компјутери, телевизори и е пожешко.Ама си ја оклучувам климата и немам гајле.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Прајте шо сакате , али се се сведува само на едно : Молете се да заврне :pipi:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Исшишајте се. Избричете се. Молете се да заврне:se_ molam

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
ајде ајде уште малку од другата недела намалување на температурите и тоа до 29 или 30 степени, а башка врнежи со грмежи. После ќе барате потопло! леле, што катиљ народот станал!

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Гледам светско по цели денови и не излевам на вонка и така преживувам.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Ја мислам дека најдобар лек е :drk: под клима и нормално светско заедно со пиво...

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Doma klima ,na faks klima,i iskacnaje nadvor navecer posle 9

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Doma klima ,na faks klima,i iskacnaje nadvor navecer posle 9
Море и климата не е секогаш решение. Од топло - ладно ми отпадна главата од болки денес. Летава последниве години ми се засмртија :nerv:

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Најдобар спас од овие тропски горештини е, навечер шетање, а преку ден спиење. И обавезно консумирање на големи количини на вода, обавезно туширање.
А климите и не се толку добар спас, благодарение на нив, еве цела недела ме боли глава..
И да, еден совет од мене. Кај и да одите, обавезно носете си апче за глава, аналгин, кафетин, било што. Ама носете, ќе ви притреба.

С

сашенко

Гостин
Секој на свој начин.Докторите советуваат да несе изложуваме многу на сонце-паметно.Попладнето ми поминува на кајгана хехе или книга земав да читам деновиве па така малку по малку секој ден си читнувам.Ина4е пијам јогурт по целден.Мавнав едно кило денеска и многу добро ми дојде.Ладен јогурт му е мајката...ептен освежува...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.892
Поени од реакции
12.428
Најдобар спас се денешниве температури и поплави, малку да поспиеме као луѓе.

Kajgana Shop

На врв Bottom