Горан Пандев

• Креатор на темата Креатор на темата pinky**
  • Време на започнување Време на започнување
Man of the match
It would be the right thing to give it to the entire Inter side. But the player that truly made an impact on the game was Goran Pandev. His inlcusion in the starting XI gave another dimension to Inter. Although he did not play the entire match (Dejan Stankovic came in for him) Pandev gave Inter the balance they needed. Obviously he was key in the marking of Messi and breaking out on the attack.
"Pandev was the difference maker. He brought intelligence and order to our game today."-Samuel Eto'o

линк ...:tv:

pomalce i go zamraziv nasiov,no povike zaradi nasite mediumi so go forsiraat tolku mnogu a ne vrede tolku mnogu so go forsiraat

А кого според тебе треба да форсираат....кој вреди повеке од него?:uvo:

Гоче, фирзерот да ти ги врати парите

Немој бре.....види колку му се подобри аеродинамичноста!poser

Одлично изигра вчера, само зошто го извади Мурињо, да не се повреди нешто или?

Одлично изигра вчера, само зошто го извади Мурињо, да не се повреди нешто или?

Нема сили да ја одигра целата утакмица,следната највероватно ќе изигра повеќе затоа што и Станкович е суспендиран поради жолти.

Пандев доби син. :vozbud::vozbud::vozbud:

Се вика Филипо (по Инзаги го крстил :icon_lol:)
Ајде нека му е живо и здраво синчето :trepka:

Во 7.30 се родил Филипо :back: Честитки до фамилијата, а малиот нека е жив и здрав.

Честито нека му е синчето,требало да му даде македонско име,ама ај тоа си е негова одлука :)

И браво за вчерашната игра,навистина ме изненади позитивно. Само нека продолжи вака.

Нека е живо здраво и успешно како татко му :)

Прочитав уште прееска објавија на нашиве страни,нека е здраво и живо ова ми требало да биде поголема мотивација за татокому :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom