Горан Пандев

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Тоо мајсторе го уби оној ружниот :vozbud:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Со оглед на тоа што не е класичен напаѓач кој треба да реализира, одличен е. Знае кога да ја даде топката, внимателно прати околу себе што се случува. Откако дојде во Интер некако подобри игри прикажува.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Едно големо БРАВО за Пандев, за тоа како одигра на денешниов натпревар. Солиден и во дефанзивните и офанзивните задачи. И еден од најзаслужените за 3от гол на Интер. Украде топка на средината помина 2-3 играчи и одлично го проигра Милито. :smir:

M

Mario Gómez

Гостин
Браво за него, чудно е како добро изигра иако појше и бек како да играше. Ама срамота да нема сила, нека се огледа во Занетим 10 години постар од него а цепи.

M

marko 1996

Гостин
Бегај бе бруки е со тоа косата шо ја нема сака да го имитира Снајдер :) Мисли ко него ке шутира слободни , шала на страна утакмицава ја изигра пефектно 2риот гол како ги дрибна 3ца ...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Pandev – 6.5: The former Lazio star gave Alves a difficult evening, constantly harassing him, and refusing to allow him to settle. His driving runs on the left always gave his midfielders an out-ball, but was replaced just-after the interval by Dejan Stankovic.
не се салам шит.ком:nesum:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Во првите 20 мин не го ни видов... мислев дека не е во игра, сигурно поради новата флизура :) Откако Интер постигнаа прв гол дури тогаш го видов за прв пат на денешниот натпревар. Во продолжението одигра одлично... штета што не им даде гол на БарСело. Повеќе среќа на вториот натпревар на Ноу Камп и да ја затресе мрежата :smir:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.743
Поени од реакции
1.003
Абе шо му е филмот со онаа робијашка фризура? Иначе со оглед на тоа дека играше на тотално неприродна позиција за него , Пандев изигра прилично солидно и е најзаслужен за вториот гол на Интер. Без разлика на тактичката замисла на Мурињо , сепак ми се чини дека не би требало да го игра Пандев на оваа позиција како вечерва ( офанзивен лев бек ).

I

IBIZA SOUND

Гостин
pomalce i go zamraziv nasiov,no povike zaradi nasite mediumi so go forsiraat tolku mnogu a ne vrede tolku mnogu so go forsiraat

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
pomalce i go zamraziv nasiov,no povike zaradi nasite mediumi so go forsiraat tolku mnogu a ne vrede tolku mnogu so go forsiraat
Искрено и ја би го замрзел, кога би го праел мајмун играчот од тимот за кој ја навијам :tv:
Замисли еден Пандев од нефудбалска Македонија му продава финти на Дани Алвеш од најфудбалската нација на светот.
Па сега ти види :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Дани Алвеш, еден од најдобрите бекови на светот, денес му поминуваа топки низ нозе :pos:

Одлична игра на Горан, штета што не е поспремен и што излезе прерано. Си поигруваше неколку пати со играчите на Барселона, го подготви вториот гол откако предходно пушти 2-3 играчи да берат јаготки. Штета и што не добива улога за постигнување голови, но задачите кои ги добива ги исполнува максимално.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Вистина, многу солидно изигра, и на тоа циганчето Алвеш не му даде мира.

Kajgana Shop

На врв Bottom